КАКВО СЛЕДВА  В БЛИЗКИЯ ИЗТОК И СВЕТА ???

https://svobodnoslovo.eu/svyat/kakvo-sledva-v-blizkiya-iztok-i-sveta/143896 SvobodnoSlovo.eu
КАКВО СЛЕДВА  В БЛИЗКИЯ ИЗТОК И СВЕТА ???

 

Може би подозрително израелските отбранителни системи не изглеждаха много добри. Има максималистични твърдения и от двете страни, така че е трудно да се определи истината. но Иран твърди, че поне 80% от ракетите му не са били прихванати. Част от това може да е неспособността на отбранителните системи на Израел да спрат балистичните ракети. Много рекламираният „Железен купол“ всъщност служи само за защита от ракети с малък и среден обсег, изстреляни от Палестина и Ливан с произведените в САЩ противоракети „Прашката на Давид“, а не системите Archer, предназначени да спрат много по-бързи ракети с голям обсег. Тези системи не са тествани, освен частично  по време на априлския удар от Иран, който използва много по-бавно движещи се ракети и дронове, които бяха свалени от американските военновъздушни сили.
Тази атака не беше обявена предварително, но западните държавни медии я обявиха часове преди това, вероятно въз основа на сателитни индикатори. Предполага се също, че Иран се е обадил на Русия, за да им каже за предстоящия удар, и че това обаждане вероятно е било прихванато. Независимо от това, Съединените щати и Израел трябва да са били наясно, че има значителен шанс за ирански удар и че са били подготвени за това.

Биби използва класическата стратегия на „Лошите се опитват да ни убият“, като основен начин на управление в страната. Логично е израелското правителство да иска колкото се може повече ракети да ударят Израел. Всъщност няма значение какво е унищожено, като се има предвид, че американският данъкоплатец плаща сметката независимо от това. Има широк диапазон от твърдения за това какво са унищожили, или не ракетните удари. Източници от Близкия изток твърдят, че ракети са ударили, или дори унищожили  база на Мосад, унищожени петролни полета, унищожени летища, унищожени американски изтребители на стойност милиарди долари и т.н. Разбира се, евреите минимизират щетите. Няма как да знаем. Въз основа на видеозаписите, които всички гледаха, на валящи ракети, удрящи еврейските градове, със сигурност нещо е унищожено.

Американска реакция

Истинска лудост е да си стоят в Конгреса и да гледат как  се избиват невинни палестинци в продължение на цяла година и след това да започнат да крещят за преследването на невинните си „избраници”, веднага щом получават дори капка от собственото им „лекарство”. Но това прави всеки американски политик, както и републиканците, разбира се, са по-войнствени в своята реторика. Просто е извън границите на разума, че една чужда държава има такава хватка над правителствата на Запада. Няма друга ситуация в историята, в която по-мощна държава като САЩ е била доминирана от по-малка държава. Няма причина за това, освен шантаж, подкупи, лични заплахи и други фундаментално неприемливи методи на влияние.
Въпреки това, илюзията падна и хората виждат, че Америка дори няма „правителство“ в традиционния смисъл на думата, а вместо това е нация под еврейска военна окупация.
Никой всъщност не разбира американската избирателна система, която е черна кутия. Но, сега вече е  изключително вероятно Мосад да фалшифицира изборите в полза на Тръмп и американците да се върнат в Близкия изток с още по-голяма жар, отколкото след 11 септември . Израел иска нещо повече от бомбардировки, което всъщност няма да сложи край на заплахата, както бомбардирането на Газа не спря ракетите на Хамас. Евреите искат действителна физическа инвазия в Иран и имат нужда от млади, здрави бели мъже, за да  го направит. Тръмп ще бъде много по-добър за изпращането им там.

В по-краткосрочен план Израел без съмнение ще продължи бомбардировките в Близкия изток и може да извърши бомбардировки над Иран. Въпреки че атаките снощи бяха славни, те означават малко в голямата схема на нещата. Иран има ограничен брой балистични ракети, докато Израел разполага с безкрайни ресурси, платени от амереканците.
Единственият реален шанс на Иран за победа е в това да успее да издържи американска бомбардировъчна кампания и физическо нахлуване в страната им в дългосрочен план, по начина, по който го направиха талибаните и да изтощи ресурсите и морала на Империята. Докато Русия и Китай действат свободно по своите собствени сфери.

Така е - „Победителят взема всичко”. САЩ (евреите) печелят, или печелят Русия, Китай и Иран. Има ситуация, в която и двете страни губят, но да не се стига до нея...

И Русия, и Китай трябва да се обадят по телефона на аятолаха точно сега и да го питат от какво има нужда, защото фокусът на тази глобална война е решен. Иран е вторият голям фронт, след войната в Украйна, в този стремеж за пълно глобално господство от евреите и техните американски проксита. Колкото по-затънали са САЩ в Близкия изток, толкова повече пространство имат Русия и Китай за действие, колкото по-малко ресурси имат САЩ, толкова по-бързо противника ще е изцеден и отпратен на  гробището на историята.

Няма обяснение как тази война в Украйна е от полза за украинците. Като вземете предвид факта, че страната е унищожена, половината население е избягало и на практика цялата страна е продадена на търг на американските евреи, безспорно е, че Украйна щеше да бъде много по-добре да избегне тази война .

За съжаление, ирански удар означава много по-малко от израелското обезглавяване на ръководството на Хизбула. Твърдението, че Иран може просто да унищожи Израел, когато пожелае, очевидно не е вярно. 
Но какво се промени? МОРАЛНОТО ПРАВО е на страната на  Иран и наистина нищо друго. Ситуацията остава същата.

Това ще бъде дълга криза, която ще продължи години и ще повлияе драктично на живота ни. Идеята за задължителна военна служба в Съединените щати изглежда крайна, но със сигурност не е изключена.

Но следва да поддържаме очакванията си реалистични и да не се отчайваме твърде много, ако борците срещу Израел  претърпят още неуспехи в близко бъдеще.

Това парти едва започва.

Светослав Атаджанов

2 Коментара

Аква

1 day before

Кой идиот твърди, че има деескалация? Агресорът Израел изпепели палестинците, разора ивицата Газа и изби всичко, де що мърдаше. Агресорът Израел си отвори огнената паст , нападна Ливан и изпепели всичко. Кои са тия бе? Че и вие ги подкрепяте - В КОЕ? АБСОЛЮТНО НЕПРЕДИЗВИКАНА ВОЙНА! И ИРАН ВЗЕ ЕДИНСТВЕНОТО ПРАВИЛНО РЕШЕНИЕ - РАЗЦЕПИ И УНИЩОЖИ ЖЕЛЕЗНИЯ КУПОЛ И УНИЩОЖИ ВОЕННИ ОБЕКТИ НА ЕВРЕИТЕ! Мислете с главите си даже когато ръкопляскате на психично болен премиер. Той не е за аплаузи, а за съд. Защото утре океанът от арабски бежанци ще ни помете ! И д- р Оскар да се занимава повече със здравето на българите, вместо с политическа некомпетентност!

Коментирай

Шмайзер

1 day before

Шмайзерът ми деескалира.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.