КИЕВ НА 1541 ГОДИНИ ИЛИ НАРКОЗАТА НА ИСТОРИЧЕСКИТЕ ФАЛШИФИКАТИ

https://svobodnoslovo.eu/svyat/kiev-na-1541-godini-ili-narkozata-na-istoricheskite-falshifikati/110891 SvobodnoSlovo.eu
КИЕВ НА 1541 ГОДИНИ ИЛИ НАРКОЗАТА НА ИСТОРИЧЕСКИТЕ ФАЛШИФИКАТИ

Вижте потресната лъжа, която прочетох в сутрешните новини на днес.бг:

Става дума за ударите над Киев, които, според Кличко, били извършени от руски дронове през изминалата нощ. Тези удари, по сведения на неназован украински източник, цитиран от авторката на сайта днес.бг, Камелия Цветанова, са извършени "в Деня на Киев, когато украинската столица отбелязва 1541 години от официалното си основаване"!

Егати! Потресена съм от толкова мерзост, цинизъм и подмяна на историческите факти! Излиза, че Киев е основан не само преди Аспарухова България, но дори преди раждането на легендарния Кий, чието име уж носи и който е живял през 7 век! Киев, според измамническата хазарска пропаганда на сегашния нацистки украински режим, не само е съществувал като населено място в края на 5 век, но преди 1541 години, тоест в 482 г., само шест години подир разпадането на Западната Римска империя, вече е бил "официално основан" като "украинска столица"! 

По данни на досегашната историческа наука, която беше меродавна преди възшествието на майдановци, Киев е основан през 9 век и се споменава за първи път в историческите източници през 882 г.  

Паралелите със северномакедонските волни "исторически" програми, показват, че тази чудовищна псевдоистория се крои и тропосва с бели конци в едно и също шивашко ателие - това на ЦРУ и Сорос ( което по същество е едно и също ).

Тези гротескни измами, които, колкото по-фантастични и нелепи са, толкова повече ласкаят лумпенизираното болно самолюбие на младото поколение в тия две нещастни изкуствени държави, вече са ерозирали дълбоко народната свяст на населението на Северна Македония и Малорусия ( не искам да употребявам унизителното название Украйна - покрайнина ). 

С тези отровни бонбони, ЦРУ държи под наркоза, в състояние на каталепсия "северномакедонците", и "украинците" - и глобалистите могат злорадо се кикотят - поробихме ви, превърнахме ви в нравствени и интелектуални трупове, зомбирахме ви, избихме ви, отнехме земята ви, но затова пък ви продадохме "славно минало". То нищо не ни струва - дъвчете си го! Тъпчете се, давете се с нашия фалшификат! Ку-ку!

Винаги, когато се сблъскваме с тази "историческа" психотронна зараза, популяризирана на официално или междуличностно равнище, сме длъжни безкомпромисно да я разобличаваме.

Колкото до България и българите, глобалистите са усвоили друг, още по-безпардонен подход - нямате минало и култура, държавата ви съществува от 10 ноември 1989-а, Кирил и Методий са макета, Левски е терорист, Ботев е психопат, цивилизация ви дадоха турците, сега ви я дава ЕС, Гошо Господинов е най-великият българин, на второ и трето място са Стоичков и "Ергенът", Доган, Боко и Киро ще ви управляват до свършека на света ( сиреч още 2 петилетки ), "Посолството" е вашият бог, молете му се, пълзете по корем, таковайте си майката и марш да се биете в Украйна!

Милена Върбанова

4 Коментара

Констанца

преди 10 месеца

За съжаление, г-жо Върбанова, много сте права! Язък ни за историята, язък ни за държавата!

Коментирай

Иван Пеев

преди 10 месеца

Докато не обявим и не защитим историческите факти, че сегашните населени места в Русия са основани от българи, че Гърция никога не е притежавала територии по на север от Олимп и най-вероятно гърците са тракийско племе, че няма знак на равенство между Византийската империя и сегашна Гърция, че не само на Балканският полуостров,но и в Европа през 6-ти веке не е съществувала друга държава освен България, ще продължават да ни тъпчат! Да живее Велика България!

Коментирай

Литмусната куролация

преди 10 месеца

Обявен е мащабът на доставките на бронирани превозни средства в Украйна от отделни страни от Източна Европа през миналата година: Чешката република изнесе за Украйна: 66 танка Т-72М/М1, 20 танка Т-72М/М1 за Холандия за реекспорт в Украйна; 33 танка Т-72М/М1 за Мароко за реекспорт в Украйна България изнася за последващ реекспорт в Украйна: в Чехия 12 танка Т-72М/М1, 6 122-мм РСЗО М-70, 3000 РПГ-22 "Нето", гранатомети Bulspike-AT - 1750, Bulspike-TB - 250, 262 73-mm SPG-9 безоткатни оръдия; в Полша - 84 MT-LB, 82 122-mm самоходни оръдия 2S1 "Gvozdika" очевидно също за последващ реекспорт в Украйна… По наша информация (Милитарист – Телеграм) през 2022 г. България е изнесла два хеликоптера Ми-8МТВ-1 за САЩ за последващ реекспорт в Украйна https://t.me/infantmilitario/99333

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.