КРАЯТ НА COVID-19: Коронавирусът вече не е пандемия, обяви СЗО

https://svobodnoslovo.eu/svyat/krayat-na-covid-19-koronavirusat-veche-ne-e-pandemiya-obyavi-szo/109908 SvobodnoSlovo.eu
КРАЯТ НА COVID-19: Коронавирусът вече не е пандемия, обяви СЗО

Световната здравна организация отмени статуса на пандемия за коронавирусната инфекция COVID-19. Това заяви на брифинг на 5 май генералният директор на СЗО Тедрос Аданом Гебрейесус, цитирани от пресслужбата на организацията в Twitter.

"Вчера Комитетът по извънредни ситуации се събра за 15-ти път и ми препоръча да обявя край на извънредна ситуация за общественото здраве от международно значение. Приех този съвет", каза той.

Евроком 

4 Коментара

КОКО ШиНЕЛ

преди 11 месеца

тая Етиопска маймуна на чингела, и парче по парче.

Коментирай

Иванов

преди 11 месеца

Короновирусът не е бил никога пандемия, това го разбраха милиони. Това беше най-голямата лъжа в историята на човечеството, с която няколко американски фирми спечелиха милиарди. Това е бе Господа, красотата на еднополюсния свят, на новите колониални методи срещу които сега се изправя цялото човечество, благодарение на ядрения потенциял на ватенките, тези , които не могат да си произведат една шевна машина, но се противопставят успешно на целия Запад, начело със най-голямата демУкрация. "La prise de pouvoir de l’OMS dans le monde: La nouvelle réglementation sanitaire internationale de l’OMS et le traité sur les pandémies, une tyrannie sanitaire inédite dans l’histoire de l’humanité." Превземането на СЗО в света: Новите международни здравни разпоредби на СЗО и договорът за пандемии, здравна тирания, безпрецедентна в историята на човечеството.

Коментирай

онзи

преди 11 месеца

Докато незабавно не бъде отнето правото на никому ненужната ,вредна медико-фашистка престъпна сган -СЗО,да се произнася по медицински въпроси ,като обявява и отменя пандемии гаврейки се с живота на хората,света ще страда.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.