Лавров: За мира в Украйна е нужно установяването на "нов световен ред"

https://svobodnoslovo.eu/svyat/lavrov-za-mira-v-ukrayna-e-nuzhno-ustanovyavaneto-na-nov-svetoven-red/54355 SvobodnoSlovo.eu
Лавров: За мира в Украйна е нужно установяването на "нов световен ред"

Преговори за мир в Украйна са възможни само при условие че имат за цел да бъде установен "нов световен ред" без американска доминация, заяви днес в Турция руският външен министър Сергей Лавров, пише Франс прес, цитирана от БТА.

"Преговори може да се състоят само ако бъдат взети предвид руските интереси", изтъкна Лавров на съвместна пресконференция с турския външен министър Мевлют Чавушоглу.

"Става дума за принципите, на които ще бъде основан новият световен ред", поясни руският министър.

trud.bg

6 Коментара

Червената шапчица

преди 1 година

Русия била смешна, казва асен агов. Смешна или не, светът винаги се е съобразявал с нея и винаги ще се съобразява. Ако говорим за смешки, най-смешна е България, която и правителство не може да си направи дори, но за сметка на това мозъци ръсят коментари по сайтове.

Коментирай

Сенека

преди 1 година

Обръщаха се към един човек с Пилата. Помислих, може би е мъдър, за да го оприличават на Понтийски. За коя ли Русия е говорил Асен?

Коментирай

Червената шапчица

преди 1 година

Луций, аз уважавам пилата. Пилата е инструментът, с който си пиля ноктите. Пилата е, за да се пили. Аз често пиля на главата на моя Спиридон, за да води по-често в мол-а. значи ли, че аз съм пила? В смисъл, че пиля, а не пила вино. Понтийски не го познавам. Не живее в нашия вход.

Коментирай

Иванов

преди 1 година

Журналистът АСЕН АГОВ изкара паразитно целия си трудов стаж в парламента. Той не спря да пръска отровната си русофобията и до сега. На тоя дърт извратеняк ли да вярвам, или на всички источници, до които имам достъп. Това, което казва Путин и Лавров е самата истина и събитията ще го потвърдят съвсем скоро. Никой не е удостоил Щатите с правото да мачкат целия свят, да го експлоатират досущ както това правеше английската империя и Европа цели столетия. Цяла латинска Америка, Африка ,Индия и Китай,че и други страни застанаха на страната на Русия и на многополюстния свят. Светът излиза от робството на долара, на военния терор на самолетоносачите и на стотиците военни бази , пръснати по света. Ние от колониална България платихме на Щатите по 200 милиона за брой Ф-16 на чертеж, когато този изтребител масово се продава по за 14,5 милиона. Е колко трябва да си тъп и откачен за да сключиш подобна сделка, КОЛКО???

Коментирай

Иванов

преди 1 година

Гледайте последното предаване на Велизар Енчев с генерал Калчо Тенев. https://www.youtube.com/watch?v=YhD_1qzrwQM Съвсем в началото може да видите изказването на новия посол на САЩ, каква ще е задачата му у нас, колко трябва да сме доволни и щастливи, че платихме милиарди за изтребители на чертеж и още един куп гнусотии.

Коментирай

Вий

преди 1 година

И аз купувам такива изтребители на двамата внуци от китайския магазин, но като платим ги взимаме веднага.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.