ЛАЙНЕН РИСКУВА БЪДЕЩЕТО НА ЕС

https://svobodnoslovo.eu/svyat/laynen-riskuva-badeshteto-na-es/118216 SvobodnoSlovo.eu
ЛАЙНЕН РИСКУВА БЪДЕЩЕТО НА ЕС

 

Гинеколожката, управляваща ЕС, направи поредна, този път може би фатална грешка. Не знам кой точно е упълномощил този организъм да взема решенията вместо държавите в ЕС, но тази целокупна и бърза подкрепа за Израел е възможно да е смъртоносна за Европа. 

Да напомня ли на специалистката по женски органи, че по препоръка и настояване на Танте Меркел, в ЕС се заселиха много хора, свързани по вяра или народност с палестинците? И нима очаква тези милиони хора да останат безучастни, когато знамето на техния кръвен враг се прожектира по сградите на европейските институции. Ясно е, че тая е съвсем изтрещяла и психопат, но няма ли толкова кой да я спре?

Да напомням ли, че векове наред Европа се е пазила точно от тези, които сега защитава ЛайНен? Правилно или не, историята ще каже. А какво става в Палестина. Изтласкват местното население, засипват с бетон водоизточниците, избиват жени и деца. Настояват, че имат правото да убиват всеки, който не ги харесва. А "цивилизования свят", подкрепя убийствата на жени и деца и геноцидът срещу цял един народ, просто защото този народ не държи банките и богатството на света! И не е в управляващите елити на световните сили. 

Понякога маските трябва да паднат. Защото е въпрос на оцеляване. Европейските лидери трябва много добре да осъзнаят, че не трябва да се взема страна в тази война. Защото не винаги с просто око се вижда кои точно са жертвите. А недалновидните решения ще се превърнат в терор, кръв и писъци из Европа. Това ли искат европейските лидери? Това ли иска българското правителство? 

Елена Гунчева-Гривова

4 Коментара

онуфри

преди 6 месеца

Глас в пустиня!

Коментирай

Иван Пеев

преди 6 месеца

Има ли разлика в бъдещето на ЕС и в бъдещето на Лайнарен?

Коментирай

хамалин

преди 6 месеца

ми ,дай дъ си мълчимЕ и да дялами чикии, онуфри

Коментирай

хамалин

преди 6 месеца

ми ,дай дъ си мълчимЕ и да дялами чикии, онуфри

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.