Макрон Vs. Шолц.

https://svobodnoslovo.eu/svyat/makron-vs-sholc/128381 SvobodnoSlovo.eu
Макрон Vs. Шолц.

 

Френският президент Еманюел Макрон в понеделник каза, че „нищо не е изключено“, когато става въпрос за изпращане на западни ВОЙСКИ в помощ на Украйна. Той предупреди, че ситуацията на място е толкова критична и залозите за Европа са толкова високи, че са необходими много повече усилия, за да се отвърне на инвазията на Русия.

„Каквото и да е необходимо“: „Ние сме в критична точка от конфликта, в която трябва да поемем инициативата“, каза Макрон, след като прие европейските лидери в Елисейския дворец за срещата на върха за Украйна. „Ние сме решени да направим каквото е необходимо, толкова дълго, колкото е необходимо.“

..................

Канцлерът на Германия Шолц в понеделник каза че е против изпращането на крилати ракети Taurus в Украйна. Той оправда позицията си, като каза, че това ще изисква германски войници да програмират ракетите с руски цели, което би рискувало „ескалация“ или дори война между НАТО и Русия.

Шолц публично заяви, че е против копирането на „това, което британците и французите правят по отношение на управлението на целите и подкрепата за управление на цели“ с техните ракети за украинците.

Използвайки логиката на Шолц, той постави Обединеното кралство, Франция и НАТО в опасност от пряка конфронтация с Русия, като публично заяви, че помагат на украинците да удрят руски цели.

.................

Българският временен министър-председател физико-химик акад. Николай Денков... Е, и без кукуригане на петле ще съмне!

Боян Дуранкев

5 Коментара

moitoi

преди 2 месеца

Кулеба призова украинците в чужбина да се върнат и я защитят!!! Денкооф!!!Да им помогнем!!!

Коментирай

Глас народен

преди 2 месеца

МакАрон е само един проскубан френски петел. Мухльо и гей недоклатен, който се дуе като пуяк!

Коментирай

Посетител

преди 2 месеца

И денкофф и тагар/-енко/-чук да вървят, да се не бавят! Но само те, нас да не въвличат! Това ще бъде поредната "коалиция на желаещите", НАТО няма да има нищо общо! И съответно прословутия чл. 5 няма да важи!!! Но, на нашите ИДИОТИ това им убягва...

Коментирай

moitoi

преди 2 месеца

Трансджендър на Европейското първенство по фигурно пързаляне във Финландия | Антикайнен се опозори на леда https://www.youtube.com/watch?v=kwV_0aOtlPU

Коментирай

BLIMAN

преди 2 месеца

..ще се върнат украинците на кукуво лято..да ходят Кулеба да с бие за Украйна..!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.