МИСТЪР ГЕНОЦИД ЩЕ ПРИЕМЕ ЗЕЛЯ С ПРЕДИМСТВО, А ГОИТЕ ЩЕ ЧАКАТ В ПРЕДВЕРИЕТО

https://svobodnoslovo.eu/svyat/mistar-genocid-shte-prieme-zelya-s-predimstvo-a-goite-shte-chakat-v-predverieto/120351 SvobodnoSlovo.eu
МИСТЪР ГЕНОЦИД ЩЕ ПРИЕМЕ ЗЕЛЯ С ПРЕДИМСТВО, А ГОИТЕ ЩЕ ЧАКАТ В ПРЕДВЕРИЕТО

Наистина, защо бледата спирохета/глистът/плъхът Денков - сапуненият "академик" - и жирафчето Неделчева утре ще трошат пари народни, за да ближат задните части на Нетаняху, който видимо в момента е в международна изолация? Отговорът може да бъде само един: защото усещат, че главоломно падат от власт и сегашното израелско правителство им се струва единственият клон, на който биха могли да се закачат, за да не се пльоснат по корем на цимента, под колелата на профучаващите събития.

Явно посолствоТО ги изстрелва към тая дестинация. Но в известен смисъл това е и знак, че посолствоТО си измива ръцете от тяхната слуз.

Отчаяният полет към Израел е крещящо доказателство, че ротативката е в тупик. Да се подмазваш на военнопрестъпник, от когото всички се отдръпват, е политическо и морално самоубийство. Паниката е лош съветник. Мюсюлманският свят зорко бди кои европейски марионетки в момента припълзяват на поклонение пред Мистър Геноцид, за да оправдават злодеянията му. А и едно бъдещо по-разумно правителство на Израел, което много скоро ще смени сегашната кървава хунта, едва ли ще се чувства задължено да спазва поетите от Нетаняху ангажименти към нашенската ротационна измет. Тя ще бъде оставена на произвола на съдбата и ще сърба това, което си е надробила.

Целта на утрешното посещение в Израел на клоуните от ротативката не се съобщава в медиите. Но тя е лесна за разгадаване. Това ще бъде коленопреклонна челобитня за лична закрила - на тях и на семействата им, когато настъпи фаталният час. Защото те са сигурни, че той наближава като ирански дрон в мрачните небеса.

Родата на мнозина овластени български мафиоти се скри точно в Израел. При господарите си. Денков и кака Мара също ще писукат за педя сигурно убежище. И в отплата ще харижат последните останки от България.

"Визитата" на нашите карикатури съвпада с тая на Зеленски. Него Нетаняху ще го приеме с предимство. Естествено. А плъхът и жирафът ще чакат в предверието. Както подобава на представители на животинския свят. На гои.

Милена Върбанова 

8 Коментара

moitoi

преди 5 месеца

Израел: Шум заради изявлението на министър, че хвърлянето на ядрена бомба над Газа е „алтернатива“

Коментирай

Христина

преди 5 месеца

Не ми се струва фаталният им час да настъпи скоро. Те са като октопод, впил се в тялото на страната ни и няма да я пусне, докато не изсмуче жизнените й сили, и я умъртви. Колкото до академика, прочетете справката с научните му публикации, публикувани в интернет. Това нещо няма нито една книга, нито една монография, нито един учебник. Има само 7 самостоятелни публикации, стотици участия в конференция с по 5-6 имена на всяко съобщение от конференцията, стотици пъти ръководител на дипломанти - това е рутинна работа за преподавател във висше училище и няма общо с науката. Научен ръководител на дисертацията на съпругата си и неизменно участие и на дъщерята в съобщенията на научни конференции. Киро и Денков са двете страни на една и съща монета. Какъвто пробиотика на Киро, такава и науката на "академика". Все знаци на морално падение.

Коментирай

Червената шапчица

преди 5 месеца

Онази долна кулва от Банкя е в основата на външната политика у нас. Върти опашка, за да спаси кожата от магнитски и да опази откраднатото. Жирафата и глистът са нещастни пионки.

Коментирай

copy - paste

преди 5 месеца

Това е положението - Бойко Борисов циментира шарлатаните. Благодари за изпирането. Да си знаете, де, макар че той е прав, когато съгреши дори... Недялко Недялков

Коментирай

Ники

преди 5 месеца

Искаме разпускане на Парламента. Нека поясня! В България е извършен държавен преврат. Превратаджиите сами си го признаха.Помните ли онова :"ала-бала" на Про100 Киро. Превратаджиите правят опит за реакционна промяна на конституцията. Опасявам се, че срещу превратаджиите и тези, които са техни сподвижници има само един правилен ход.Определено рано или късно този ход ще бъде направен. Когато превратаджиите държат здраво властта и имат контрол над всичко в държавата и не съществува никаква възможност за отстраняването на престъпниците идва ред на незаконните мерки от страна на подтиснатите и унижените. Когато превратаджиите упражняват терор над населението и осъществяват геноцид над него не остава никакъв шанс освен контратерористични действия. Тези действия може би ще бъдат обявени за терористични от терористичната власт на превратаджиите в България. Срещу превратаджиите за защита на родината Всички средства са позволени! Днес сме с бюлетината срещу превратаджийте!

Коментирай

Странно нещо са

преди 5 месеца

финикийските знаци - първо трябва да ги придобиеш /по нашите геогравски ширини - да ги откраднеш/, после трябва да ги опазиш от инфлация, конфискация и други посегателства и накрая трябва да си жив и здрав достатъно дълго време, за да си ги похарчиш с кеф. На нашите подлоги ще им излязат криви сметките. Но на Дявола затова му викат "лукавия" - продаваш си душата за едните кинти и после среден - или магнитски, или глобално зануляване, базов доход, виртуални кинти и 15 минутни градове, или гушваш босилека. А живота е миг. После идва изкуплението.

Коментирай

Червената шапчица

преди 5 месеца

Милена Върбанова, следващия път като напишеш, че Израел се разпада, помисли добре преди това.

Коментирай

Червената шапчица

преди 5 месеца

Поправям се - Проектът Израел се сгромолясва.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.