Нетаняху посочи три условия за мир в Ивицата Газа

https://svobodnoslovo.eu/svyat/netanyahu-posochi-tri-usloviya-za-mir-v-ivicata-gaza/124047 SvobodnoSlovo.eu
Нетаняху посочи три условия за мир в Ивицата Газа

Израелският премиер Бенямин Нетаняху посочи три условия за прекратяване на конфликта в ивицата Газа. Това е унищожаването на Хамас, демилитаризацията и дерадикализацията на анклава, пише той в статия за The Wall Street Journal.

"Хамас трябва да бъде унищожен, Газа трябва да бъде демилитаризирана и палестинското общество трябва да бъде дерадикализирано. Това са три предпоставки за мир между Израел и неговите палестински съседи в ивицата Газа", написа Нетаняху.

trud.bg

3 Коментара

moitoi

преди 4 месеца

Защо тогава РИВЕТЕ за Украйна??? ...Хамас трябва да бъде унищожен, Газа трябва да бъде демилитаризирана и палестинското общество трябва да бъде дерадикализирано....!!! ...Денацификация...Демилитаризация...Неутрална Украйна...!!!

Коментирай

Иван Пеев

преди 4 месеца

Условията са: 1. Признаване на държвата Палестина, 2. Освобождаване на окупираните територии и връщане към границите от 1947 година, 3. Пълно разоръжаване и разпускане на израелската армия.

Коментирай

Доктор "Ох, боли"

преди 4 месеца

Пеев, пий си хапчетата редовно!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.