НЯМА НАРОД - НЯМА ПРОБЛЕМ

https://svobodnoslovo.eu/svyat/nyama-narod-nyama-problem/119012 SvobodnoSlovo.eu
НЯМА НАРОД - НЯМА ПРОБЛЕМ

Този път старото оправдание "Врагът се самонаръга" няма да мине пред световната общност. Говоря за взривената баптистка болница "Аш Шифа" в Газа, под чийто руини са загинали 500, а според други източници - 1000 души. И повечето от тях са деца, мъже и жени, вече ранени при ракетния обстрел на Ивицата. 

А гръцката православна църква "Св.Порфирий"? Нея кой я уцели? Пак ли Хамас? Или извънземните?

Нищо вече не се говори за умъртвяването на цивилните палестинци, които две седмици са лишени от всички източници на живот. Изгавриха се с тях, пращайки ги ултимативно - "поради грижа за личната им безопасност" в южната част на Газа, а когато клетниците се отправиха натам, колоната жени и деца бе целеночено бомбардирана и поне триста от тях загинаха. Когато шестотин хиляди евакуирани палестинци, се добраха полумъртви до южните селища на Ивицата, бяха подложени и там на ракетен обстрел - скупчените тълпи са най-лесният обект за унищожение.

Никакви сигурни сведения няма за отварянето на граничния пункт с Египет. Какво става там? Допуснати ли са конвоите с хуманитарна помощ в Газа? Напиха ли се жадните, нахраниха ли се гладните, ранените получиха ли спешна лекарска помощ? Отвсякъде се бълват празни приказки, а храна, вода, лекарства и електичество - няма? И явно това е целта - обречените тихичко да измрат. Няма народ - няма проблем. Няма да има нужда от офанзива и от страховита подземна битка в тунелите под Газа.

Нямаме представа за главните цели на  мащабния план, пуснат в действие на 7 октомври. Изплуват само откъслеци от него. И отново се връщам към странните думи на стогодишния идеолог на еврейството - Х.Кисинджър, който още преди десетилетие твърдеше, че в 2022 г. Иерусалим няма да съществува. Еврейската 2022 г. приключи съвсем наскоро - през септемри. Кризата в Близкия Изток ще се разпалва все повече. Къде ще отиде населението на Иерусалим? 

В България се строят все повече селища - "от затворен тип". Познайте от три пъти кой ще се настании в тях? Може би българските пенсионери?

Не ценим родната си земя, не я пазим - и ето че ни я издърпват изпод нозете. Който и да се засели в тия луксозни градове - явно има пари. И ние не сме му изтрябвали. Ще гаснем натикани в гета - като индианците и палестинците. Без Хамас и Хизбула. Такива екстри никой няма да ни създава. И никой няма да ни чака да изпукаме бавно - в течение на 70 години. В една петилетка ще трябва да опразним тая райска земя - ами че тя е толкова хубава!

Милена Върбанова

20 Коментара

Ивайло Кирков

преди 6 месеца

Цитирам: "В България се строят все повече селища - луксозни, "от затворен тип". Познайте от три пъти кой ще се засели в тях?" Край на цитата. В тази връзка - преди двайсетина години по някои вестници писаха за плановете за издигане в района на Плана планина (до София) на еврейско селище - кибуц. И тук имам 2 въпроса към авторката: 1. Еврейски селища ли имате предвид? и 2. Кажете на хората някои от локациите на тези селища, ако знаете. Благодаря ви.

Коментирай

Мина

преди 6 месеца

Г-н Кирков- разходете се из българските земи. Селата са изкупени от чужденци. Най- плодородните земи и села са пресирани- с липса на електричество и водоснабдяване. Целта е?! Да се прогони българското население. Да се изкупят земите незаконно от чуждоземци. Вие за Плана питате. Любимата ми планина до София. С конни бази. Явно ще се изтресат х@зарите тук! Превземат ни земите- това е. Идете до габровско- севлиевския Балкан- ми поляците и англичаните са повече от българите. Най- плодородните ни земи се обладават от чужденци и се обезлюдяват. За да ги “купят” за стотинки. Затова ги държат без вода. България проблем с водата няма! Нито с енергията! Просто ни превземат!

Коментирай

Ивайло Кирков

преди 6 месеца

Драга Мина, Въпросите ми бяха два - и не до вас, а бяха и съвсем конкретни. Коментарите ви нямат нищо общо с тях. Още веднъж ви благодаря.

Коментирай

Мина

преди 6 месеца

И моят отговор не беше до Вас. А беше риторичен- за който има очи да вижда и уши да чува. Може да намерите инфо за селището в землището на Г. Окол- да, “еврейска” е. Или по- скоро “х@зарска”. Горе главите! С най- добри чувства: Благодаря и аз:)

Коментирай

Ивайло Кирков

преди 6 месеца

Виждам само, че Матросовците не са се свършили. И че си губя времето тук. А на вас желая да не попаднете на своята амбразура. Късмет вам.

Коментирай

Мина

преди 6 месеца

Леко грубо. Леко егоцентрично. Но все пак с идея. Идея от сърце. Сърце, което няма как да се скрие. До скоро:)

Коментирай

Червената шапчица

преди 6 месеца

Шолц обеща подкрепа за евреите в Германия - освиенцим и бухендвал отново гостоприемно отварят врати… преди време, имали ли са лиценз за стопанска дейност…

Коментирай

Червената шапчица

преди 6 месеца

Уважаеми господин Ивайло Кирков, измина дълго време без да получа комплимет от Вас колко много цените моят интелект. Майтапя се, ве... Специални поздрави за теб и госпожа Върбанова с една моя любима песничка... Дано Ви хареса... --- https://www.youtube.com/watch?v=Z1PcY59AX2Q

Коментирай

Червената шапчица

преди 6 месеца

Ако Stumblin'in Сузи Куатро и Крис Норман не ви хареса, приемете това - Beethoven - Für Elise

Коментирай

Червената шапчица

преди 6 месеца

Господин Ивайло Кирков, пак спиш... Кажи нещо интересно, нещо вълнуващо... Кажи нещо за лова на шарани на гола кукичка... Тази тема винаги е интересна...

Коментирай

Жител на Евротериторията България

преди 6 месеца

Геноцидът, извършван планомерно от фашистката и терористична държава Израел срещу палестинския народ, продължава с пълна сила. С безсрамната подкрепа на така наречения “Европейски съюз”, САЩ, Британия и антибългарската Еврокоалиция, управляваща Евротериторията ни. А Милена Върбанова е Знаменита публицистка и заслужава поклон!!!

Коментирай

Червената шапчица

преди 6 месеца

https://www.youtube.com/watch?v=Z1PcY59AX2Q

Коментирай

Червената шапчица

преди 6 месеца

Уважаеми господин Ивайло Кирков, госпожа Милена Върбанова ти шибна един шамар зад врата с тези луксозните селища от затворен тип и ти сега страдаш, нали... Ще ти мине, ве... не се коркай.

Коментирай

Червената шапчица

преди 6 месеца

Милена Върбанова в автосервиза: - Госпожо, открихме повредата в автомобила Ви. - И каква е тя? - Късо съединение. - Ами удължете го, де!

Коментирай

Червената шапчица

преди 6 месеца

В съда подсъдим е Ивайло Кирков. Съдията: - Господине, защо обрахте банката? - Ами тя първа започна.

Коментирай

Червената шапчица

преди 6 месеца

- Скъпи, кажи на сина ни да не се жени за тая коза! - Нищо няма да кажа! Мен някой предупреди ли ме?!

Коментирай

Червената шапчица

преди 6 месеца

Около 100 000 души участват в пропалестински протест в центъра на Лондон, според данни на лондонската полиция, предаде Independent

Коментирай

М. В. не подлежи на коментар . . .

преди 6 месеца

Това е личното ми мнение . . . Най-вероятно много бърка в личните си оценки . . . Но все пак да я оставим да твори . . . Мен лично ме дразни - и аз дори смятам, че тя е изкуфяла - да не кажете, че съм подмазвач . . . Почти във всяка статия ме дразни и само благодарение на лична психическа тренировка не се меся . . . Аз лично смятам, че тя е дълбоко заблудена . . . Но, както и да е . . . Няма да вдигна ръка срещу нея . . . :)

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.