От RFK младши: миграцията убива САЩ. Четете за САЩ, мислете за България!

https://svobodnoslovo.eu/svyat/ot-rfk-mladshi-migraciyata-ubiva-sasht-chetete-za-sasht-mislete-za-balgariya/122597 SvobodnoSlovo.eu
От RFK младши: миграцията убива САЩ. Четете за САЩ, мислете за България!

От RFK младши: миграцията убива САЩ. Четете за САЩ, мислете за България!
 
Хиляди нелегални имигранти от Близкия изток, Китай, Венецуела, Украйна и десетки други региони и държави смазват икономиката и градовете ни. И създава най-голямата хуманитарна криза в историята на САЩ.
 
САЩ никога не са имали нелегална имиграция в такъв обем.
 
Нелегалната имиграция е нараснала с 63% от 2021 г., когато близо два милиона нелегални имигранти са пресекли границата. А през последните 12 месеца удивителните 3,2 милиона имигранти са влезли нелегално в САЩ.
 
Това е просто неустойчиво.
 
При президента Байдън статистиката на митническата и гранична защита (CBP) рисува кристално ясна картина: нелегалните мигранти, пресичащи както северната, така и южната граница, представляват значителна заплаха за гражданите на САЩ.
 
В първия ден като президент Робърт Ф. Кенеди младши ще приложи своята политика „Високи огради и широки порти“ за осигуряване на границите на нашата страна, която влиза в сила незабавно .
 
RFK Jr. разбира, че тази криза е заплаха за стабилността на Съединените щати.
 
Заедно трябва да спрем престъпните картели , които печелят милиони долари, докато данъкоплатците на САЩ страдат, а персоналът на граничната сигурност рискува живота си всеки ден.
 
Заедно трябва да спрем потока от нелегални имигранти, изпращани до градовете ни, и да сложим край на огромното претоварване на нашите ресурси. Американските граждани, преди всичко, заслужават тези ресурси. Но сегашната реалност е следната: мигрантите спят в хотели, докато ветераните спят на улицата.
 
Заедно трябва да използваме технологията , която беше инсталирана на границата, но след това демонтирана от Джо Байдън – светлини, камери, детектори за движение и други.
 
Заедно трябва да защитим възможностите и сигурността на работните места за легалните имигранти, които правят нашата страна велика.

Боян Дуранкев

3 Коментара

Опаааа

преди 4 месеца

САЩ са като голяма курва, хем ги боли хем ги сърби и сами не желаят да се спасят от незаконните емигранти, защото без тях не могат. Ако искаха да се спасят щяха да си променят законодателството като това на Канада където без легален статут там нямаш достъп до шофьорска книжка и банкова сметка, което автоматично те прави господин НИКОЙ, нямаш шанс за нормална работа и жилище, което автоматично те праща обратно. В Канада мексиканците са като българите в Европа, могат да стоят там без визи до 6 месеца, на тях разчита цялото селско стопанство в огромната страна и за това те имат специална защита за разлика от САЩ.

Коментирай

борба

преди 4 месеца

КОЛКОТО ПОБЪРЖО СЕ САМОУНИЩОЖИ, ТОЛКОВА ПО ДОБРЕ ЩЕ ЗАЖИВЕЕ ЧОВЕЧЕСТВОТО.

Коментирай

Глупчо

преди 4 месеца

Ми не е много сигурно. Щото една от първите им цели беше унищожението на сащ- ама вие още не разбрахте за кво иде реч.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.