Почти истерично е настроението в НАТО. Изявленията са всякакви, някои минават всички възможни досега нагласи как работеше този алианс

https://svobodnoslovo.eu/svyat/pochti-isterichno-e-nastroenieto-v-nato-izyavleniyata-sa-vsyakakvi-nyakoi-minavat-vsichki-vazmozhni-dosega-naglasi-kak-raboteshe-tozi-alians/113064 SvobodnoSlovo.eu
Почти истерично е настроението в НАТО. Изявленията са всякакви, някои минават всички възможни досега нагласи как работеше този алианс

Почти истерично е настроението в НАТО. Изявленията са всякакви, някои минават всички възможни досега нагласи как работеше този алианс. 

Възможностите са точно 2. 

Или чрез изявленията се прави плътна завеса, за да не може да проникне ничий взор за решенията, касаещи близкото и малко по-далечното бъдеще. 

Или разколът вътре е толкова силен, че не могат да удържат нито единството си, нито намеренията си.

Всички най-високо поставени длъжности в НАТО, плюс някои ключови фигури по сигурността в евро-атлантика се изказаха против приемане на Украйна в алианса сега. Тук прибавям заявлението на Байдън от събота, че САЩ НЕ ИСКАТ, ЗАЩОТО ТОВА ЩЕ ДОВЕДЕ ДО ВОЙНА С РУСИЯ. Значи официално САЩ не искат война с Русия.

Имам много основания да смятам, че се готвят решения, които ще бъдат взривоопасни предвид обществените нагласи за света. Изключително непопулярни решения, които ще трябва да бъдат прокарани пред масите население, облъчено до крайност по оста Украйна - Русия.

Затова няма смисъл да се гледат днешните, а и досегашните изявления, всички те служат на плътната завеса за забулване на истината. Която както винаги ще разберем след време.

Анастасия Гешева

3 Коментара

Синята барета

1 year before

Приемат крайна, после започва прожекцията на филма Апокалипсис сега. Или другия филм - След утрешния ден. И никой не си спомня думите на ВВПутин - Защо ни е свят без Русия ... Всъщност, коя по точно част от крайна ще приемат? Да не се окаже, че Крим е в НАТО, че ще стане голям смях.

Коментирай

Синята барета

1 year before

Да ви попитам - написахте ли си завещанията? То не че има някакъв смисъл, но все пак... Щото 17 идва...

Коментирай

Абориген

1 year before

Просто няма смисъл. Какви завещания? Едва ли на хлебарките ще им стане някоя моя дреха. А други оцелели освен тяж няма да има.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.