Путин към гражданите на Украйна: Наш общ дълг е да не допуснем възраждането на нацизма

https://svobodnoslovo.eu/svyat/putin-kam-grazhdanite-na-ukrayna-nash-obsht-dalg-e-da-ne-dopusnem-vazrazhdaneto-na-nacizma/3142 SvobodnoSlovo.eu
Путин към гражданите на Украйна: Наш общ дълг е да не допуснем възраждането на нацизма

Руският президент Владимир Путин поздрави украинците за „общия велик празник“ на Победата във Великата отечествена война и им пожела „мирно и справедливо бъдеще“. Поздравленията по адрес на украински граждани, включително ветерани от войните, са публикувани на сайта на Кремъл, предава Медуза.

В съобщението Путин обяви за "свещен дълг" да "предотврати отмъщението на идеологическите наследници" на нацистите.

Според президента на Руската федерация сега „нацизмът отново вдига глава и се опитва да наложи своя варварски, нечовешки ред“.

"Искрено пожелавам на украинските ветерани от Великата отечествена война духовна издръжливост, добро здраве и дълголетие, а на всички жители на Украйна - мирно и справедливо бъдеще", посочи руският президент.

евроком

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.