Синът на Байдън се призна за виновен по делото за укриване на данъци

https://svobodnoslovo.eu/svyat/sinat-na-baydan-se-prizna-za-vinoven-po-deloto-za-ukrivane-na-danaci/141997 SvobodnoSlovo.eu
Синът на Байдън се призна за виновен по делото за укриване на данъци

Синът на американския президент Джо Байдън, Хънтър Байдън, официално се призна за виновен за укриване на данъци в съд в Лос Анджелис, предадоха световните информационни агенции.

Това беше неочакван за прокуратурата обрат, който му спести нов процес след осъждането му през юни по друго дело за притежание на оръжие и употреба на наркотици.

54-годишният Хънтър Байдън каза, че е искал да постигне сделка със съда, признавайки, че има достатъчно доказателства, за да бъде осъден, като едновременно поддържа тезата, че е невинен. Едва когато прокуратурата отказала, се е признал за виновен.

Съдията определи присъдата да бъде произнесена на 16 декември. Хънтър Байдън е заплашен от до 17 години затвор и до 450 000 долара глоба, отбелязва Ройтерс.

trud.bg

1 Коментара

Рибар

2 weeks before

Хънтър , бягай докато можеш. Иначе в пандиза ще станеш приятелка на някой огромен афроамериканец.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.