The Telegraph: На Украйна ще бъде казано, че е твърде корумпирана, за да се присъедини към НАТО

https://svobodnoslovo.eu/svyat/the-telegraph-na-ukrayna-shte-bade-kazano-che-e-tvarde-korumpirana-za-da-se-prisaedini-kam-nato/137336 SvobodnoSlovo.eu
The Telegraph: На Украйна ще бъде казано, че е твърде корумпирана, за да се присъедини към НАТО

На предстоящата среща на върха на НАТО на Украйна ще бъде казано, че е твърде корумпирана, за да се присъедини към Алианса. Това пише британският вестник The Telegraph, цитиран от "Фокус".

"Преговорите за членство няма да могат да напреднат, докато бившата съветска република не възстанови реда, което ще бъде сериозен удар за Зеленски", отбелязва британското издание.

След срещата на върха във Вашингтон Алиансът ще поиска "допълнителни стъпки" от Киев като условие за преговори за членство, заяви пред вестника представител на Държавния департамент на САЩ. Условията ще бъдат включени в комюникето след срещата на върха на НАТО на 9 юли.

"САЩ блокират усилията на Великобритания и ЕС да начертаят "необратим“ път към членството на Украйна в НАТО“, посочва още The Telegraph.

Зеленски, който ще участва в срещата на върха във Вашингтон, най-вероятно ще получи обещанието за "добре осветен мост" към членството в НАТО. Това е "терминът, който САЩ предпочитат"

https://epicenter.bg/

4 Коментара

Посетител

3 days before

Че то не е лъжа! Самите американци са се видели в чудо с Зе-екипа... То бива да се бърка в кацата с меда, образно казано, но с Бога и прилика... Докато Кокаиновото джудже се е омазал до ушите - 80% от прехвърлените суми се оказват в джобовете му и на приближените му... Онзи ден, жена му толкова се била впечатлила от новото бугати незнам-си-какво-си за €4,5 млн, че веднага си поръчала едно... А ние нека да даряваме още...

Коментирай

Глас от бъдещето

2 days before

Ядреният етап на третата световна започна с удар срещу ядрения щит на Русия „Воронеж“ ..... На 25 май САЩ, НАТО и Израел преминаха всички червени линии и нанесоха удари с дронове по стратегически ядрен обект на Русия – радиолокационната станция – радар, за ранно предупреждение за ядрена атака срещу Русия – "Воронеж-ДМ", в Армавир, в югозападната част на страната. Станцията в Армавир е част от руските сили за ядрено възпиране. "Воронеж-ДМ" е далекобойна задхоризонтна РЛС, предназначена за откриване на космически и аеродинамични обекти, балистични и крилати ракети.

Коментирай

Глас от бъдещето

2 days before

Общо в Русия има около десет такива комплекса, всеки от които е уникален. По този начин се нанася удар по системата за бойно командване и контрол на руските стратегически ядрени сили. За такива случаи руската ядрена доктрина предвижда отговор с ядрени оръжия. Заради това може да се каже, че ядреният етап на Третата световна война започна на 25 май с удара на Запада срещу радиолокационната станция "Воронеж" в Армавир. Но провокациите срещу ядрения щит на Русия продължиха.

Коментирай

Глас от бъдещето

2 days before

Въпросът е в кой момент Русия ще загуби своето стратегическо търпение. Тогава – както предупреди Путин – Украйна и Запада "ще ги боли много". САЩ прекрачиха всички червени линии. Сега Русия ще действа според своята доктрина, която може да бъде еластично адаптирана за удари срещу НАТО и САЩ. Това не са интелектуални забавления, или bullshit. Не са абстрактни концепции. Това е реалната ситуация, реалните факти, реалното перспектива и реалните анализи. Небесата падат, но не като при Джеймс Бонд над Лондон, а над цялата планета. Конниците на апокалипсиса фучат над Европа. Пригответе се. Времето изтича.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.