Тръмп: Байдън е най-корумпираният и некомпетентен президент в историята на САЩ

https://svobodnoslovo.eu/svyat/tramp-baydan-e-nay-korumpiraniyat-i-nekompetenten-prezident-v-istoriyata-na-sasht/123144 SvobodnoSlovo.eu
Тръмп: Байдън е най-корумпираният и некомпетентен президент в историята на САЩ

Интервюто на президента на САЩ Джо Байдън за CBS трябва да се смята за „шега“ и принос към политическата кампания на Демократическата партия

Това каза бившият американски лидер Доналд Тръмп, коментирайки излъчено в неделя предаване, в което Байдън отговори на някои въпроси, включително за Украйна и ескалацията на израелско-палестинския конфликт.

„Те просто интервюираха нечестния Джо Байдън и го водеха през интервюто като изгубено дете. Всеки въпрос вече съдържаше отговор и те бяха зададени толкова с половин уста и с такъв извинителен тон, че шегата трябва да се разглежда като принос към кампанията на Демократическата партия. Защо защитават Байдън, въпреки че той е най-корумпираният и некомпетентен президент в историята на САЩ?“, написа Тръмп в социалната мрежа Truth Social.

източник: Труд

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.