Тръмп заплашва: Има 100 процента шанс за терористична атака в САЩ заради нелегалните имигранти (ВИДЕО)

https://svobodnoslovo.eu/svyat/tramp-zaplashva-ima-100-procenta-shans-za-teroristichna-ataka-v-sasht-zaradi-nelegalnite-imigranti-video/126280 SvobodnoSlovo.eu
Тръмп заплашва: Има 100 процента шанс за терористична атака в САЩ заради нелегалните имигранти (ВИДЕО)

Бившият президент на Съединените американски щати Доналд Тръмп смята, че вероятността да се случи терористична атака в Съединените щати е 100 процента, поради големия брой нелегални имигранти, съобщи Reuters.

 

"Страната ни отива по дяволите заради некомпетентни или лоши хора. Терористите пристигат неконтролируемо от цял ​​свят... И има 100 процента шанс да има голяма терористична атака в САЩ", заявява Тръмп.

Той посвети голяма част от речта си на ситуацията на южната граница на САЩ с Мексико, като отново обеща да "стартира най-голямата операция по депортиране в Америка".

Според проучванията на общественото мнение проблемът с имиграцията и ситуацията на южната граница, която, откакто настоящият президент Джо Байдън встъпи в длъжност през 2021 г., е премината от рекорден брой мигранти, са едни от основните теми през тазгодишната президентски избори в САЩ.

По-рано Тръмп изрази несъгласието си срещу проектоспоразумението за границата, което се договаря в Конгреса на САЩ, и което Байдън описа като "най-трудния и справедлив" набор от възможни реформи, който, ако бъде приет, ще позволи на президента на страната да затвори границата при спешни случаи.

"Лошата сделка по границата е по-лоша от липсата на никаква сделка", написа Тръмп в социалната си мрежа Truth.

Байдън е променил позицията си по отношение на имиграцията, надявайки се, че републиканците в Конгреса ще дадат зелена светлина на нова програма за военна помощ за Украйна, но председателят на камарата на републиканците Майк Джонсън отхвърли подобни надежди.

Добавя се, че Тръмп, в чиято кампания имиграцията е един от основните въпроси, използва влиянието си сред републиканците, за да блокира всяко споразумение за помощ за Украйна.

trud.bg

7 Коментара

Прик

преди 3 месеца

Тръмп не заплашва! Ок!?

Коментирай

К. Буйновски

преди 3 месеца

На 5 декември премиерът на Израел Бенямин Нетаняху /Милейковски/ обвини целия свят в "антисемитизъм". Дословно и без никакви изключения – целия свят. По същото време, по заповеди на военния престъпник Бенямин Нетаняху в Газа израелските войници продължаваха геноцидната операция "7 октомври" срещу палестинците за тяхното унищожение и заличаване на Газа. По същото време в САЩ основни еврейски групи за влияние създадоха най-голямото обединено еврейско лоби в последно време за противодействие в глобалната информационна война, в която цялото човечество е срещу ционисткия режим в Израел.

Коментирай

К. Буйновски

преди 3 месеца

Организация "Дезинформация 7 октомври" е основана от най-големите еврейски лобисти и е пълномащабно пропагандно усилие. Те сформират това, което наричат "Дезинформационната организация от 7 октомври", опит за борба с "омразата към евреите в Америка и света" и за разсейване на "митовете" за събитията от деня. Организацията ще финансира централизирана комуникационна операция, ще захранва основните редакции с "информация, базирана на факти" за войната и също така ще издава ежедневен бюлетин, и ще информира новинарските издания какво е "недокладвано". Това ще бъде най-голямото обединено усилие на еврейското лоби в състав - Американският еврейски комитет (AJC), Еврейските федерации на Северна Америка (JFNA), Антиклеветническата лига (ADL), Комитета за обществени въпроси на Американския Израел (AIPAC) и Конференцията на президентите на големите американски еврейски организации.

Коментирай

Божидар Николов

преди 3 месеца

ШЕСТ (6) ЕВРЕЙСКИ КОРПОРАЦИИ ПРИТЕЖАВАТ - 96% ОТ МЕДИИТЕ! ..... ТЪРГОВИЯТА С РОБИ Е ЗАПОЧНАТА ОТ ЕВРЕИ! ..... КОВИД ИЗМАМАТА Е ЕВРЕЙСКА МАНИПУЛАЦИЯ! ..... КОНТРОЛЪТ НА ОРЪЖИЯТА ПО СВЕТА Е ЕВРЕЙСКИ ..... ПЕДОФИЛИЯТА Е ЗАПОЧНАЛА ОТ ЕВРЕИТЕ! ..... АБОРТИТЕ СА ЕВРЕЙСКИ ПОДАРЪК ЗА ХОРАТА НА ЗЕМЯТА! ..... ЕВРЕЙСКИЯ ТАЛМУД Е САТАНИНСКИ!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.