ВОЙНАТА Е ТЕХНИЯТ БИЗНЕС

https://svobodnoslovo.eu/svyat/voynata-e-tehniyat-biznes-2/109680 SvobodnoSlovo.eu
ВОЙНАТА Е ТЕХНИЯТ БИЗНЕС

Може да бъде изображение с 4 души и текст, който гласи 'военната помощ за украйна представлява само 2,3% от общите военни разходи на сащ. военната машина на пентагона миналата година e похарчила около 877 млрд. долара или 39% от общите световни военни разходи A 1 BIG5.BG военните разходи в световен мащаб рязко ca ce увеличили през миналата година, като начело на класацията отново ca сащ'

С 877 милиарда долара на година могат да бъдат нахранени всички гладни на света, да бъдат излекувани милиони деца, да бъдат подобрени условията на живот в десетки и стотици държави. Но САЩ смятат, че по-важното е тези пари да носят смърт, смърт, смърт. Войната е техният бизнес и те вече не правят дори бегли опити да го скрият. Те се хранят с кръвта на другите народи и са се изправили върху пиедестал от човешки скелети.

Безумието на войната не е ясно само на тези, които не знаят историята. САЩ си търсят интересите и майка си в чужди държави. Те никога не воюват на своя територия, ако може и да накарат другите да воюват за техните интереси вместо тях. Тяхната сила е оръжието, а не дипломацията, човещината и доброто. Тяхната сила е злото, което като зараза пръскат по света.

Ние сме съюзници на злото. Проблемът е, че злото няма приятели, а само използва. От съюза със злото ние получихме само зло. И станахме съучастници....

Елена Гунчева-Гривова

1 Коментара

moitoi

преди 7 месеца

Мастилото/петрола/ за печатане на доларите свършва...по точно отива за печатане на други национални валути ...затова Щатите ...Разлаяха Кучетата си по Света!!!Но...Кучето си лае а Колелото на Историята си върви!!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.