80 СПЕЦОВЕ ОТ „КОБРА“ СРЕЩУ 1 ОТ СЕЛО ОРЕШНИК. 24 ЧАСА! АШКОЛСУН!

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/80-specove-ot-kobra-sreshtu-1-ot-selo-oreshnik-24-chasa-ashkolsun/23273 SvobodnoSlovo.eu
80 СПЕЦОВЕ ОТ „КОБРА“ СРЕЩУ 1 ОТ СЕЛО ОРЕШНИК. 24 ЧАСА! АШКОЛСУН!

80 спецченгета в продължение на 24 часа се „борят“ с ЕДИН от село Орешник, Тополовград. Акцията е проведена „ПОЧТИ секретно“, се произнесе някакъв началник от МВР.

От цялата тумба – лумба се разбра, че 35 годишният Иван Пачелиев се бил барикадирал в дома си в селото и стрелял. Занимавал се с дървосекачество, бил разследван за убиване на кон, ама разследването било прекратено. Бил някога във Френския легион.

По телевизиите напоително ни показват 80 „кобри“, които храбро „неутрализирали“ Иван, дето и той носел прякора „Горския човек“, като оня Росен Николов.

И го „неутрализирали“, като след 24 часа го издебнали сам да излезе и да тръгне нанякъде, та да го заловят.

Ашколсун!

Пита се в задачката, ако се появят петима терористи със „стиснати устни“, както ни учат фандъковите да ги разпознаваме, кво правим?

Резултат с изображение за СЕЛО ОРЕШНИК

http://afera.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.