Ако има поне капчица достойнство или разум във въпросните, сега е последният шанс да го докажат, подавайки оставките си

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/ako-ima-pone-kapchica-dostoynstvo-ili-razum-vav-vaprosnite-sega-e-posledniyat-shans-da-go-dokazhat-podavayki-ostavkite-si/121229 SvobodnoSlovo.eu
Ако има поне капчица достойнство или разум във въпросните, сега е последният шанс да го докажат, подавайки оставките си

За всичко това, което се случва в момента - ранени, арестувани, запалена линейка, изпочупени автомобили, блокирани хора и улици, има няколко виновника. И не, не са феновете.

Да са толкова харесвани като футболисти, хиляди, милиони да скандират имената им, да имат възможността да останат записани със златни букви в историята на родния футбол, 

а да се сгромолясат така. И като ръководители, но и по-лошото - като хора.

Ако има поне капчица достойнство или разум във въпросните, сега е последният шанс да го докажат, подавайки оставките си. Иначе след години историята ще ги запомни като хората, провалили българския футбол, а не като страхотни футболисти, не като тези, донесли ни едни от най-големите успехи. 

Защото след днешната вечер, ще последва и утрешният ден. И ако не могат и не искат с добро, може и с лошо...

Виктория Георгиева 

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.