Ако можеш да родиш на 12 години, се предполага и, че можеш да си гледаш децата!

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/ako-mozhesh-da-rodish-na-12-godini-se-predpolaga-i-che-mozhesh-da-si-gledash-decata/20385 SvobodnoSlovo.eu
Ако можеш да родиш на 12 години, се предполага и, че можеш да си гледаш децата!

"Ако можеш да родиш на 12 години, се предполага и, че можеш да си гледаш децата! Защо трябва да живееш на моя гръб?! Аз работя, плащам данъци и евентуално държавата ме стимулира с 40 лева детски надбавки! Защо трябва да живееш на моя гръб, с какво ти или твоите деца сте повече от мен, от нас? Защо аз имам самосъзнание и ценя всичко, което съм придобила с труд, а ти рушиш и смяташ, че всичко трябва да ти е даденост?! Аз те приемам и допускам в моя свят, но ти откровено ме наричаш глупачка. Защо тук в България наричаш себе си ром, а отвъд границите и българин? Не търсиш ли само облаги и привилегии?! Децата са плод на любов, но създавайки ги, ти носиш отговорност за тях, докато те се превърнат в самоосъзнати същества! Те са твоя отговорност, не моя, не на тази или онази държава! Те, не са продукт, чрез който ти да оцеляваш! Това се нарича наглост от твоя страна и нехайство, и безразличие от страна на хората, които създават законите в тази държава!"

Силвия Стефанова

Резултат с изображение за малолетна родилка

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.