БЛАГОДАРЯ НА ЛАЙНОВ ОТ ИНСТИТУТА ПО ИСТОРИЯ НА БКП

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/blagodarya-na-laynov-ot-instituta-po-istoriya-na-bkp/117723 SvobodnoSlovo.eu
БЛАГОДАРЯ НА ЛАЙНОВ ОТ ИНСТИТУТА ПО ИСТОРИЯ НА БКП

Българи, хвърлихте ли презрителен поглед върху тоя прекатурен селски нужник, който овонява социалните мрежи, телевизионните екрани и университетските аудитории? Зърнахте ли съдържанието му, което прелива през разбрицаната дупка? Надникнахте ли в шупналата мръсотия? Можахте ли да изтърпите вонята? 

Измийте си ръцете, изплакнете очите с чиста вода и се изгаргарайте с лайка, защото тая гъста смрад, изригната от денонощно пребиваващия в делириум тременс евроатлантически дегенерат Лайнов, полепва до лицата и дрехите и може да причини гнойни афти или конюнктивит. Внимавайте да не се смеете с отворена уста, докато четете профила му във фб, защото рискувате да глътнете тлъсти фекални бактерии с размерите на крастави жаби. Спазвайте стриктна хигиена, това е заразена зона. В тая клоака гние разложен приживе труп - изгубил всяко чувство за приличие и човешко достойнство.

"Генчо Дайнов", мили българи, е диагноза, която очаква всекиго, който е тръгнал по осеяното с долари трасе  на благодетеля Сорос. Някои са паднали в канавките, други повръщат из храсталаците, трети продължават да се тътрят в прахоляка и да сбират хартийките с пресечена пирамида. Блъскат се, клатушкат се като хероиномани. Всички смътно осъзнават, че са поели път без изход, но връщане назад няма. Сорос не печата пари за тоя, дето духа и мъкне на каишка зомбираната си глутница, въпреки уплашеното й квичене. В края на тая пътека ги чака морга, лепрозорий, в чието дъно шават призраци. Отрепки в крайния стадий на духовна проказа. Там, на последната спирка, пропълзял целия път на позора, се гърчи Дайнов - бивш червен буржоа, а днес - просто дрипа.

Какво му остава, освен да гребе шепи кал от дъното и да ги хвърля с проклятия нагоре - към кръгчето синьо небе високо над себе си. А хвърлената кал, падайки се обратно, нестигнала целта си, го облива с нови порои скверн.

Само дерайлирал, отдавна изпаднал от коловоза на човешкия род, бродяга в преизподнята, може да нарече протестиращите миньори и енергетици "диви орди, блатни твари, кръвосмесителни джуджета, подгизнали и плесенясали блатни, презрени диваци" - и да лее отвратителни безсмислици, указващи, че говорещият е в терминална фаза на шизофрения, преливаща в кретенизъм. Това са спазми от дивашка злост, залпове от малоумие. Като озверял наркоман, биещ глава в стената, Лайнов хрипти и се мята: "Тоя метеж на въглищарските путуноиди и техните крепостни орки не може повече да бъде търпян. Ангажирайте цялата мощ на държавата. Ще бъдете подкрепени (...) Действайте твърдо сега и си решавате проблемите за 30 години напред.(...) Ако искате, мога да ви изнеса кратки лекции"...

Отчаян, безреден брътвеж на безумец. Юдинско хоро върху адска жарава.

Аз благодаря на Лайнов за тая оргия на словесното зверство, българи. Тя е златен момент, в който до дъно се оголва падението на човекомразеца и предателя. Цял щаб от доблестни хуманисти, които проповядват любов към Бог, Отечество и Народ, не може за десетилетие да постигне такъв ефект на отрезвяване и проглеждане за истината. Днес се разкри същността на "евроатлантическите ценности". "Евроатлантическите идеали" бяха разобличени от най-раболепния си пропагандатор. Както се казва - "език мой, враг мой"! Не, причината не е в пиянството на един сороски слуга. Причината се таи в провиденческия факт, че понякога и дяволът губи контрол и се самообвинява.

А другото, най-радостното е, че тая мърша изрева на умряло от страх. Свирепата му ненавист към разбунтувалите се работници - млади, здрави, прави мъже и жени, пълни с воля за живот - обидите, заканите му към тях, се дължат на животинския страх, разтресъл предателите на Отечеството. "Но действайте - насъсква продажната политическа измет МайДайнов - за да не се задействат гражданите и да стане страшно. Последното нещо, което искате, е на магистралата да се появят линч-отряди. А ТЕ ЩЕ СЕ ПОЯВЯТ".

Точно така, Лайнов - ще се появят, бъди сигурен! Ти линчуваш цял живот България - и тя ще линчува теб. Ще получиш точно това, което заслужаваш. Не се бой - ти и без това си мъртвец.

В последните редове на абсурдната си тирада, плазмодият опитва да се прави "на мъж":

"П.С. Ако в четвъртък, когато пак трябва да тръгна из страната, путиноидите кръвосмесени крепостни продължават да блокират пътищата, аз лично ще се заема".

Посерко, ще повториш ли тия думи пред миньорите? Твоята е "крещим, но щом изтрезнеем ...". 

Скрий се в Миндя и си чакай линча.

Питам соросоидите от НБУ:

И утре ли ще наричате тая дрипа "професор"? И утре ли ще го пуснете да влезе при студентите?

Милена Върбанова

11 Коментара

Васко

преди 6 месеца

Браво , Милена! Обобщи и фокусира цялата ненавист от това лайно на всички нормални българи.Няма ли да се появи ЛИДЕР , който да превърне тази ненавист в истински народен протест.

Коментирай

Васко

преди 6 месеца

Браво , Милена! Обобщи и фокусира цялата ненавист от това лайно на всички нормални българи.Няма ли да се появи ЛИДЕР , който да превърне тази ненавист в истински народен протест.

Коментирай

Андрей К

преди 6 месеца

Това наистина беше потресаващо - значи малко или много ги мисли тези неща, щом ги е написал...! Такова отношение към други българи - направо изумително! Тези психодесните действително не са съвсем у ред...

Коментирай

Червената шапчица

преди 6 месеца

Дали ще го накажат от НБУ поне с "мъмрене"?

Коментирай

Стои под заплюване

преди 6 месеца

Нека да видим миньорите как ще приемат тази "реч". За мен този е нещо, което даже не бих и заплюла, за да не обиждам плюнката.

Коментирай

Чичо

преди 6 месеца

Не настъпвай рядко лайно, ще те опръска! "Нормална" реч за идиот-алкохолик. Поне да беше нормален пияница.

Коментирай

Бай Иван

преди 6 месеца

За съжаление такова е мисленето на почти цялата жълтопаветна сган! Маркс е казал, че битието определя съзнанието и наистина е така! Този цял живот е дундуркан и се е хранил със златна лъжичка без да работи нещо смислено и затова мисли така за хората на чиито рамене се крепи държавата ни! Просто тази човешка утрепка се самоизобличи вероятно или в момент на пиянски делириум или в желанието му да се класира за по-голям гранд от Посолството!

Коментирай

БЛАГОИЗТЕЗАР

преди 6 месеца

ФАШИСТ,ДАЙНОВиПЕДЕРАСТ

Коментирай

БЛАГОИЗТЕЗАР

преди 6 месеца

ФАШИСТ,ДАЙНОВиПЕДЕРАСТ

Коментирай

Галя

преди 6 месеца

Браво Милена! Възхищавам ти се! Тоя наистина е мъртвец!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.