Бойко Борисов щял да се възползва от номинацията на Васил Терзиев за кандидат кмет на София, от ПП-ДБ

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/boyko-borisov-shtyal-da-se-vazpolzva-ot-nominaciyata-na-vasil-terziev-za-kandidat-kmet-na-sofiya-ot-pp-db/113393 SvobodnoSlovo.eu
Бойко Борисов щял да се възползва от номинацията на Васил Терзиев за кандидат кмет на София, от ПП-ДБ

И няколко думи за политика. Бойко Борисов щял да се възползва от номинацията на Васил Терзиев за кандидат кмет на София, от ПП-ДБ.

Ама момчета, вие за идиот ли го смятате. Разбира се, че ще се възползва. Та това му е на тепсия поднесено от ПП-ДБ. Имаме една приказка , не е луд който изяда баницата а този която му я дава.

В издигането на Васил Терзиев, няма и грам политически разум, няма и грам отчитане на реалностите. И пак ще повторя, за това самият Васил Терзиев не носи никаква отговорност.

Отговорноста е на тези които не се съобразяват с реалностите, тоест тези които го издигат. Да, Бойко Борисов ще се възползва и ако не успее да наложи свой кмет, най-малкото ще има мнозинство в СОС и ще има председател на СОС, А ПП-ДБ ще останат в опозиция в СОС

И Борисов ще си ги врътка както си иска, защото кмет без мнозинство в СОС си е каруца без кон.

Петър Бояджиев

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.