Cградата на Столична община тази сутрин!  Българското знаме е усукано и е прибрано зад балкона на псевдокмета Терзиев

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/cgradata-na-stolichna-obshtina-tazi-sutrin-balgarskoto-zname-e-usukano-i-e-pribrano-zad-balkona-na-psevdokmeta-terziev/133240 SvobodnoSlovo.eu
Cградата на Столична община тази сутрин!   Българското знаме е усукано и е прибрано зад балкона на псевдокмета Терзиев

Това е сградата на Столична община тази сутрин! 

Българското знаме е усукано и е прибрано зад балкона на псевдокмета Терзиев, но пък любимият му украински флаг се вее гордо. 

Въпрос на време е Васко Ухото да свали националния трибагреник от фасадата и да побие на негово място този с цветовете на дъгата. Все пак наближава централното събитие от столичния културен календар - София Прайд. А и въпросният бутафорен кмет и екипа му никога не са се отнасяли с уважение и почит към нищо свързано с България и историята на града ни. Напротив! За тази половин година престой в общината Терсиев демонстрира по всеки възможен начин, че няма и не иска да има нищо общо с българските традиции, бит и душевност, като неглижира абсолютно всички празници и значими исторически дати. 

Встрани от това, Ухото и екипа му не работят по нито един значим за столицата проект. В областта на инфраструктурата цари пълен застой и разруха - тези нямат намерение да строят каквото и да било. Единственото, което ги интересува е в централната част на София да има велоалеи, по които да се придвижват тротинеткаджиите, които избраха тези бутафорковци. 

До този момент Ухото не обявил, че се работи по нито един сериозен проект или някакво значимо начинание свързано с влошаващата се среда в столицата. Нула! Абсолютно нищо....

Водещ кадър от екипа на Терзиев е Андрей Зографски общински съветник от "Спаси или смучи София". Това лице освен виден активист на ЛГБТ общността е и син на северномакедонския политик Солза Гърчева - яростна българофобка и македонист до мозъка на костите си. След като е уредила чедото си да седне в столичния общински съвет и да се изявява като "гуру" в инфраструктурата, леля Солза се е заела активно да организира всякакви анти-български прояви и мероприятия в Скопие, а малкият Андрейчо успешно провежда подривна дейност у нас, като активно работи за спиране на редица важни за столицата инфраструктурни проекти. Зографски говори, Терзиев слуша - нали затова е Ухо!

Тази пасмина не може и не трябва да остава начело на столицата на България. Пълни некадърници и инфантили, които ще съсипят абсолютно всичко, до което се докоснат.

Страхил Ангелов

20 Коментара

Няма кой да защити българския флаг

преди 1 седмица

Не мъже, а страхливи плашипутарници...дори педерастът Терзиев се оказа по- смел и ви ГО начука еврпедерастизма на всички плашипурарници и от мъжки и от женски пол ..

Коментирай

Росица

преди 1 седмица

Един ден предателите на България ще си платят! Долу всички чужди флагове от общината, там трябва да се вее само българското знаме!

Коментирай

Нецов

преди 1 седмица

Какво се изразява с украинския флаг на фасадата на българска институция, така и не разбрах. Ако кмета на София подкрепя Украйна - ОК, но не е задъжително дори хората, които са гласували за него да го правят. Украинският флаг го няма на фасадата на кметствата на Солун, Крайова, Любляна, а най-вероятно и на други места на Балканите и Европа? Ние малоумни ли сме, или сме по-евроатлантици от всички соросоиди и еврог'ейци? Продадени души ...

Коментирай

Шанел

преди 1 седмица

Нали вие си го избрахте тоя пседокмет както го наричате сега що ревете, Ще му търпите простотиите и ще мълчите ,баба ми казваше ,,,Един път режи ,три пъти крои,, Та всеки сам каквото си направи никой друг не може да му направи....

Коментирай

Янка Аврамова

преди 1 седмица

Имам въпрос към покварената и извратена София,към нейния умственоизостанал кмет,към всички столични общинари:България вече в Украинската "империя" ли е влязла като територия? Ами честно да ви кажа българите са били по-достойни българи , когато територията ни е била в границите на Османската империя ..Османската империя е била могъща и се е ползвала с уважение от останалия свят.А висшата турска дипломация е била достойна(изключвам разбойническите шайки,които са вършили своеволия и беззакония по българските земи без заповед от Портата.) Не се срамувам от петвековното робство на българите,срамувам се сега от украинските клоуни,които превърнаха собствената си страна в парцал ,непотребен никому и от българските предатели,които искат да направят България робиня на парцала Украйна...

Коментирай

Реалист

преди 1 седмица

Голям срам за София, и за мен също. Сега научих за знамената и да ви кажа, не знам какво да правя. Да ми счупи човек главата, дето навремето гласувах за Софиянски, тъпо парче, дето закри 5 минерални бани в София, които можеха да дават здраве и работа на хиляди българи... А за Фънда от самоковските села не ми се говори, сега гледам пак се наредила за депутат! Жална ни майка!

Коментирай

ku4e

преди 1 седмица

Това Украинско знаме да се маха! Българско да се вее!

Коментирай

Господи

преди 1 седмица

Наистина ужасно, това не може за се преживее...наред с пръскането и Норвежците, наистина ми идва в повече

Коментирай

Социоложката на повикване "Екзакта" твърди, че ...

преди 1 седмица

... Елена Йончева, Калина Андролова, Соня Колтуклиева и Веска Томова няма да гласуват за коалицията НИЕ, ГРАЖДАНИТЕ!

Коментирай

Luba

преди 1 седмица

Хайде стига глупости,град,дъжд вятър ,софиянци на село,засукал се байряка и хайде философи!

Коментирай

Luba

преди 1 седмица

Хайде стига глупости,град,дъжд вятър ,софиянци на село,засукал се байряка и хайде философи!

Коментирай

софийски чобани

преди 1 седмица

@Luba Така ще ти засуча мустака, че ще сереш лютеница, патко нещастна!

Коментирай

Бате Винету

преди 1 седмица

Да живее Коминтерна! Слава!

Коментирай

Жжжжэф

преди 1 седмица

Споко важното е, че Усраинското се вее.

Коментирай

Владо

преди 1 седмица

Е как само българското знаме се усукало от тоя вятър и дъжд ???

Коментирай

Гост

преди 1 седмица

Страхиле, подлога гербаджийска и мисирка, изригна с купчина лайна.

Коментирай

Иван Георгиев

преди 1 седмица

Жалки и долни хора управляват България,крайно време е не да коментираме а да свалим педерастите от управлението на София

Коментирай

олеся

преди 1 седмица

слава на Русия,слава на ВВПутин-нашите евроатлантици и хохолски гейове скоро ще го папкат

Коментирай

олеся

преди 1 седмица

слава на Русия,слава на ВВПутин-нашите евроатлантици и хохолски гейове скоро ще го папкат

Коментирай

Чичо

преди 1 седмица

Разни недоклатени педерасти се научиха да пишат и вече ни ГОСТУВАТ! А да четат могат ли!?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.