Чудя се чафка ли е изпила акълът на някои хора в България или нещо друго се случва

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/chudya-se-chafka-li-e-izpila-akalat-na-nyakoi-hora-v-balgariya-ili-neshto-drugo-se-sluchva/127300 SvobodnoSlovo.eu
Чудя се чафка ли е изпила акълът на някои хора в България или нещо друго се случва

Чудя се чафка ли е изпила акълът на някои хора в България или нещо друго се случва. Около случаят с онзи нотариуса, грачат, ама имал ли е покровители или не. И всички говорят само за прокуратурата. Има МВР, което е натоварено по конституция и закон да защитава правовият ред и да открива престъпниците и да ги предава на прокуратурата.

Има някаква главна дирекция за борба с организираната престъпност, чиито шеф до скоро беше сегашният министър на МВР. В слуаят става дума точно за организирана престъпна група, която е действала поне 20 години. Ами всички знаели само ГДБОП не са знаели. Точно тези чиято работа е.

Имало някакъв частен клуб, собственост на тази престъпна група. Ами нали работата на ГДБОП е точно това да следи и събира информация за подобни свърталища. Ами терористите също могат да си организаират подобни клубове, а и го правят.

Първият който ги е закрилял е сегашният министър на МВР. Ще кажете, ама не не ги е закрилял. Добре бе поне не си е свършил работата и за награда са го повишили в министър. Абе болни глави с извратено мислене. Да не говорим за цървулите от ДАНС.

Петър Бояджиев

1 Коментара

Ха-ха

преди 2 месеца

Първо не се пише чаФка, а чаВка, и второ, в България е така от 35 години. Ти сега ли се събуждаш, цървул?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.