Цветеслава Гълъбова до медиите: Питайте ПП-ДБ тази гнус дали е истина?

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/cveteslava-galabova-do-mediite-pitayte-pp-db-tazi-gnus-dali-e-istina/123753 SvobodnoSlovo.eu
Цветеслава Гълъбова до медиите: Питайте ПП-ДБ тази гнус дали е истина?

Цветеслава Гълъбова

Отворено писмо

До журналистите от всички медии

Госпожи и господа журналисти,
Настоявам, като длъжни да търсите истината, още тази вечер в предаванията си да попитате постоянните ви гости от ппдб в студията, да попитате дали тази гнус е истина?

Ако е истина, това е патогномоничен симптом /патогномоничен е симптомът, при наличието на който категорично се поставя диагнозата/ за психопатия. В случая има непоправимо дълбок разпад на моралните устои на тези индивиди и радост от смъртта. И не, това не е тежка в клиничен смисъл, психична болест, а в социален. Защото тези индивида ни управляват

Ако, журналисти, не попитате, вие сте съучастници и се облажвате от тази “торта”!

Даже да е колаж, е много, много извратено и е в разрез с добрите нрави

https://epicenter.bg/

1 Коментара

moitoi

преди 4 месеца

БЕСНИТЕ КУЧЕТА НЕ подлежат на ЛЕЧЕНИЕ!!! Как се казват???ДБ или Дай България...Дебили България ...и т.н..!!!Добре е че МАСКИТЕ ПАДНАХА!!!Вижте им само ЗУРЛИТЕ!!!КОЛЕДА ИДВАААА...!!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.