Цяла София е буквално зарината с подобни (на снимката по-долу) билбордове

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/cyala-sofiya-e-bukvalno-zarinata-s-podobni-na-snimkata-po-dolu-bilbordove/111662 SvobodnoSlovo.eu
Цяла София е буквално зарината с подобни (на снимката по-долу) билбордове

Цяла София е буквално зарината с подобни (на снимката по-долу) билбордове, които призовават мало и голямо да се включи в предвидения за 17 юни гей-парад или както организаторите го наричат "София Прайд".

Интересно защо Столична община и Държавата не бяха толкова щедри в рекламната кампания за тържествата по случай 24 май, например. 

Как така никой не отдели и стотинка за подобни призиви и реклама на Деня на нашата писменост, който е далечч по-светъл и значим празник от "София прайд"!

Подобни "агитационни" материали, в които са снимани и деца, определено са на ръба на закона и напълно и категорично извън добрия морал и традиции на нашия народ. Въпреки това натрапчивата и агресивна кампания се води с пълната подкрепа на Столична община и в частност на кмета Фандъкова, която е и бивш педагог.

Призовавам Софийска градска прокуратура да се сезира и да извърши проверка доколко е законно да се провежда подобна агитация, както и да провери какви точно "прожекции" се извършват в кино "Одеон" и дали на същите присъстват малолетни. 

Да сезирам Държавна агенция за закрила на детето е очевидно безпредметно, тъй като същата е под шапката на Министъра на труда и социалната политика Иванка Шалапатова, която е активист именно на организацииите, от които трябва да пазим децата си!

Страхил Ангелов 

11 Коментара

Баба Злата

преди 5 месеца

Уродлива държава с уродливи порядки, която може да вземе детето на Галя Танева, защото няма ЕГН, а на тези да им даде деца за осиновяване...

Коментирай

Да, бе

преди 5 месеца

Партизанска съпротива, бе, хора! Смъквайте ги тия плакати, какво ще стане? С:: х между малолетни, това е мотото на оня филм? Това не е криминализирано от закона?

Коментирай

Финли

преди 5 месеца

Това е малка кукичка. После ще има голяма кука

Коментирай

ПОХОД за мир

преди 5 месеца

Сега очакваме да видим на също толкова видни места покана за участие в Похода за мир на 18.6.23, 14ч., тръгване от НДК.

Коментирай

Да бе

преди 5 месеца

То и в Белград ги бяха накичили такива ама Сърбите ги скинаха за нула време. Народ с топки, не като робите от БГ

Коментирай

Да бе

преди 5 месеца

То и в Белград ги беха накичили лани, ама народа ги свали за нула време. Ама нали сме си робски народ.

Коментирай

Чичо

преди 5 месеца

Парите са от онези, дадени от оня педераст - Кралицата! Защо още е шеф на НФК? Така ли се харчат парите ни и по други места, заети от зависими индивиди? Плащат си - ще рече самоковския миндил, да, ама с нашите пари! Не се извинявам за езика, щото ми писна от идиоти на ключови позиции!!!

Коментирай

Един от Вас

преди 5 месеца

- Какъв е този шум на улицата, Джон? - Гей парад, сър. - И какво искат? - Еднополова любов, сър? - И кой им забранява, Джон? - Никой, сър! - Тогава защо крещят?

Коментирай

Надявам

преди 5 месеца

се да видя кои от парламента ще уважат парада, после е голямото уважение... към тях.

Коментирай

Наблюдаващ

преди 5 месеца

Я С Н О. Разбрах кого да уважавам.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.