Цяла София е буквално зарината с подобни (на снимката по-долу) билбордове

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/cyala-sofiya-e-bukvalno-zarinata-s-podobni-na-snimkata-po-dolu-bilbordove/111662 SvobodnoSlovo.eu
Цяла София е буквално зарината с подобни (на снимката по-долу) билбордове

Цяла София е буквално зарината с подобни (на снимката по-долу) билбордове, които призовават мало и голямо да се включи в предвидения за 17 юни гей-парад или както организаторите го наричат "София Прайд".

Интересно защо Столична община и Държавата не бяха толкова щедри в рекламната кампания за тържествата по случай 24 май, например. 

Как така никой не отдели и стотинка за подобни призиви и реклама на Деня на нашата писменост, който е далечч по-светъл и значим празник от "София прайд"!

Подобни "агитационни" материали, в които са снимани и деца, определено са на ръба на закона и напълно и категорично извън добрия морал и традиции на нашия народ. Въпреки това натрапчивата и агресивна кампания се води с пълната подкрепа на Столична община и в частност на кмета Фандъкова, която е и бивш педагог.

Призовавам Софийска градска прокуратура да се сезира и да извърши проверка доколко е законно да се провежда подобна агитация, както и да провери какви точно "прожекции" се извършват в кино "Одеон" и дали на същите присъстват малолетни. 

Да сезирам Държавна агенция за закрила на детето е очевидно безпредметно, тъй като същата е под шапката на Министъра на труда и социалната политика Иванка Шалапатова, която е активист именно на организацииите, от които трябва да пазим децата си!

Страхил Ангелов 

11 Коментара

Баба Злата

преди 11 месеца

Уродлива държава с уродливи порядки, която може да вземе детето на Галя Танева, защото няма ЕГН, а на тези да им даде деца за осиновяване...

Коментирай

Да, бе

преди 11 месеца

Партизанска съпротива, бе, хора! Смъквайте ги тия плакати, какво ще стане? С:: х между малолетни, това е мотото на оня филм? Това не е криминализирано от закона?

Коментирай

Финли

преди 11 месеца

Това е малка кукичка. После ще има голяма кука

Коментирай

ПОХОД за мир

преди 11 месеца

Сега очакваме да видим на също толкова видни места покана за участие в Похода за мир на 18.6.23, 14ч., тръгване от НДК.

Коментирай

Да бе

преди 11 месеца

То и в Белград ги бяха накичили такива ама Сърбите ги скинаха за нула време. Народ с топки, не като робите от БГ

Коментирай

Да бе

преди 11 месеца

То и в Белград ги беха накичили лани, ама народа ги свали за нула време. Ама нали сме си робски народ.

Коментирай

Чичо

преди 11 месеца

Парите са от онези, дадени от оня педераст - Кралицата! Защо още е шеф на НФК? Така ли се харчат парите ни и по други места, заети от зависими индивиди? Плащат си - ще рече самоковския миндил, да, ама с нашите пари! Не се извинявам за езика, щото ми писна от идиоти на ключови позиции!!!

Коментирай

Един от Вас

преди 11 месеца

- Какъв е този шум на улицата, Джон? - Гей парад, сър. - И какво искат? - Еднополова любов, сър? - И кой им забранява, Джон? - Никой, сър! - Тогава защо крещят?

Коментирай

Надявам

преди 10 месеца

се да видя кои от парламента ще уважат парада, после е голямото уважение... към тях.

Коментирай

Наблюдаващ

преди 10 месеца

Я С Н О. Разбрах кого да уважавам.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.