Д Е М О К А Т А С Т Р О Ф А Т А

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/d-e-m-o-k-a-t-a-s-t-r-o-f-a-t-a/121494 SvobodnoSlovo.eu
Д Е М О К А Т А С Т Р О Ф А Т А

 

Когато у нас през 2050 г. според ООН и Евростат ще бъдем около 4,5 млн. души, повечето от които цигани, турци и вероятно африканци, а етническите българи ще сме екзотично малцинство от 700-800 000 души най-много, турската република ще стигне фантастичните 86,5 млн. (сега е 66 млн.) фули, Гърция ще е 9,2 млн., Румъния – 18 млн., Сърбия – 10 млн. Даже и албанците ще са повече от нас. Всичките тези балкански страни са с положителен прираст. Следователно те и за в бъдеще ще

продължат да се увеличават като население.

Турция тогава ще е с прираст +32%, Албания с +29%, Северна Македония с +5,0%, докато ние ще сме с обезсърчаващия отрицателен прираст (намаление) от цели -44% спрямо 2000 г.

Знаем кои са причините това да е така – те гравитират около пороците на посткомунизма и умопомрачаващите повсеместни корупция, бедност и простотия, завладели и покварили България по време на безкрайния мъчителен преход и създали истинско униние и чувство за безпомощност и обреченост у нацията.

Всеки може да прогнозира какво ще се случи тогава с Отечеството ни, като има предвид, че в него чрез съответния етнос съседна държава, държала ни в унизително робство половин хилядолетие, ще има солидна пета колона. Нищо чудно заявените от нея териториални апетити най-после да се реализират.

Всички наши крадливи и прости управници през последните десетилетия с техния курс на дебългаризиране на България ни водят смело, тъпо и неотклонно към умирането на най-старата нация в Европа - българите.

Бог да ни е на помощ!

акад. Петър Иванов

6 Коментара

t_ab

преди 5 месеца

След като загубихме държавата си и ни управлява мафията, следва да загубим и територията си.

Коментирай

Ивайло Кирков

преди 5 месеца

"Знаем кои са причините това да е така – те гравитират около пороците на посткомунизма...". Край на цитата. "Академико" - не заблуждавай читателите! Няма пороци на "посткомунизма" - има пороци на КАПИТАЛИЗМА! И то в неговия най-гнусен, феодален български вариант.

Коментирай

П. Василев

преди 5 месеца

АКА. ИваноФ, ПетЪре, През 1989 година България имаше 9 (Девет) милиона човека население, а от тази Пуста "Демокрация" останахме 5 (Пет)! Стига вече си говорил за Грешките на Социализма, че Ставаш СМЕШЕН!

Коментирай

Мечо Пух

преди 5 месеца

Още в първото изречение- в което цитирахте пр@стъпната т$рористична струкура Оу Оу Нее- спрях да Ви чета!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.