Девойка се укри при сестра си след побой с бухалка от баща си в Пирдопско

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/devoyka-se-ukri-pri-sestra-si-sled-poboy-s-buhalka-ot-bashta-si-v-pirdopsko/143888 SvobodnoSlovo.eu
Девойка се укри при сестра си след побой с бухалка от баща си в Пирдопско

Полицията в Пирдоп задържа 48-годишен мъж от Мирково, след като той подал фалшив сигнал за отвличането на непълнолетната си дъщеря.

Момичето било открито в дома на сестра си и разказало пред органите на реда, че баща й я е пребил с дървена бухалка през нощта. Момичето е освидетелствано в болнично заведение, а случаят е докладван на прокуратурата и отдел "Закрила на детето".

Бащата е обвинен за причиняване на телесна повреда и подаване на фалшив сигнал на телефон 112. Според прокуратурата момичето е станало жертва на домашно насилие, при което е било удряно и дърпано за косата. Бащата е задържан за 72 часа и предстои искане за постоянното му задържане. Разследването по случая продължава.

frognews.bg

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.