Днес е "празник" на целокупният ни политически лъже-елит и особенно на новоизлюпените и натресени във властта назначенци на Посолството

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/dnes-e-praznik-na-celokupniyat-ni-politicheski-lazhe-elit-i-osobenno-na-novoizlyupenite-i-natreseni-vav-vlastta-naznachenci-na-posolstvoto/130689 SvobodnoSlovo.eu
Днес е "празник" на целокупният ни политически лъже-елит и особенно на новоизлюпените и натресени във властта назначенци на Посолството

Днес е "празник" на целокупният ни политически лъже-елит и особенно на новоизлюпените и натресени във властта назначенци на Посолството, които се самонарекоха евроатлантици и респективно превърнаха това бутафорно понятие от новоговора в мръсна дума за всеки нормален човек!
Лъжата, лицемерието, подлостта и доносничеството са само част от основните характерни черти за неодемократите, които неизменно ни натрапват партийните им уж "национални" телевизии, радиа и различни информационни агенции и новинарски сайтове, които също би трябвало да обявят 1-ви април за свой празник. 
Омразата им към всеки, който казва истината и публично демонстрира здравомислие като нарича нещата с истинските им имена, е пословична. В такова общество на лъжа да изречеш истина е равносилно на екстремизъм, който вече дори плаши една не малка част от хората, привикнали към повсеместната измама и внушенията, с които ги заливат от сутрин до вечер.

Тази шайка демагози и некомпетентни шарлатани превърна лъжата и измамата в норма, а отричането на очевидното в свой патентован начин на комуникация с обществото. Политическият и обществен дебат са сведени до замазването на ежедневните им изтъпления, с които тровят умовете и психиката на народа. Единствената задача на обслужващата тази низост казионна журналистика е да ни убеждава, че всичко това, на което сме свидетели, е напълно естествено и нормално и най-лошото, че няма алтернатива. 

С течение на времето тази пародия притъпи възприятията ни и мнозина чисто и просто спряхме да ги слушаме и да се опитваме да вникнем в безразборните им брътвежи, а това тотално ни отчужди от собствената ни държава и по-голямата част от българите по никакъв начин не желаят да се отъждествяват с нея.
Трагедията е, че започнахме да свикваме с лъжата, слугинажа, слагачеството, предателството и арогантността и да ги приемаме за нещо напълно естествено и нормално. Сляпата и безкрупулна алчност е част от новите "добродетели", всякакъв вид считано до скоро за девиантно поведение, вече е признак на прогресивизъм и модерност, на висша форма на евроатлантизъм - нещо към което всеки трябва да се стреми ако иска да получи реализация и публично одобрение.

Тази пасмина, която ни връхлетя като бедствие, представя по най-безкрупулен и нахален начин личния си корпоративен интерес за "общонароден" и най-лошото е, че липаста на какъвто и да било морал вече е геройство и достоен за подражание пример.

Няма нищо по-страшно от духовния разпад, на който е подложена нацията ни. Моралът напълно отсъства, той не е ценност, а някакъв анахронизъм, изповядван от достойни за съжаление хора, които са превърнати в посмешище, в някакви клоуни, над които да се присмиват новите "лидери" и "водачи" на едно полуживо общество, което е напълно лишено от ориентири! Дехуманизацията на българската нация върви с пълна сила.....
Толкова за 1-ви април.....

Страхил Ангелов

4 Коментара

Майна

преди 1 месец

Страхиле, що толкова ви е страх да го кажете..? Нямаме алтернатива! Или се обединяваме около Възраждане или се ..отписваме като народ!

Коментирай

Посетител

преди 1 месец

Радо мари, вие лезбо ли сте?!? Че за какво са ви тия капсули???

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.