До управляващата Сглобка ПРЕДЛОЖЕНИЕ Уважаеми господа и дами сглобени от ГЕРБ-ДПС-ПП-ДБ

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/do-upravlyavashtata-sglobka-predlozhenie-uvazhaemi-gospoda-i-dami-sglobeni-ot-gerb-dps-pp-db/113225 SvobodnoSlovo.eu
До управляващата Сглобка ПРЕДЛОЖЕНИЕ  Уважаеми господа и дами сглобени от ГЕРБ-ДПС-ПП-ДБ

До управляващата Сглобка ПРЕДЛОЖЕНИЕ

Уважаеми господа и дами сглобени от ГЕРБ-ДПС-ПП-ДБ,

Тъй и тъй ви избрахме, предлагаме следното:

1. Мандата на тоя Висш съдебен съвет, дето качи и свали Гешев, да го удължите не до 6 месеца, както току що сторихте, а до 6 години. Така ще можете да промените Конституцията ( за което се сглобихте) не веднъж, а 6 пъти и ще има причина благодатната ви власт да продължи.

2. В Конституцията да задраскате не само служебните правителства на Радев, както сте решили, ами и цялата президентска институция (докато дойде ред вие да я оглавите).

3. Службите не само да ги вземете на ръчно управление по Конституция, ами да върнете старото им име Държавна сигурност (ДС), за да може потомците на ДС, както предлагате вие, да си кметуват, без да ги коментират.

4. Конституционният съд да го преместите не в тая банка, в която го местите сега, а в друга банка със столова – за да се хранят конституционните съдии питателно и да решават делата „по-правилно“.

5. Да отворите лагера в Белене за тия, дето се съмняват, че украинският главнокомандващ е българският Левски, а българският президент е зелен чорап.

6. А „съдебната реформа“ – така, както я забързахте тия дни, по-добре да я подминете, че да не се излагаме пред чужденците.

Те това е.

С пламенен привет:

от верния електорат.

Анна Заркова

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.