ДОБРУТРО, БЛИЗАЛКО!

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/dobrutro-blizalko/111168 SvobodnoSlovo.eu
ДОБРУТРО, БЛИЗАЛКО!

Десетилетия наред Недялко Недялков изпълняваше ролята на рекламен билборд на Бойко Борисов. 

А сега изведнъж прогледна и се разпищя.

В статия, озаглавена "Кошмарният план на новото правителство - въвличат ни във войната" и публикувана както в ПИК, така и в поглед.инфо, апологетът на Главната Мутра, който се бе сраснал с нея от кръста надолу - Боко бе "мислещата глава", а Недялко - ближещото перо -  , внезапно направи ужасяващо откритие и като Архимед изскочи гол от ваната, крещейки "Еврика"!

"ВАЖНО, НАИСТИНА ВАЖНО.

Който има очи, да види. Който има уши, да чуе" тръби като древен пророк Близалко и уточнява, че главната цел на чудовището, което се пръкна от порнографията на Герб с ПП/ДБ, не бил имунитетът на "Банкята", а хвърлянето на България във война.

"Неолибералният Запад е разпоредил правителство на ГЕРБ с официалния им политически противник ПП/ДБ, защото само под такава формула и с такава конфигурация България ще се включи активно във войната. С жива сила.

ГЕРБ и ПП/ДБ са двете безпрекословно придворни на посолството партии, чиито лидери се държат с компромати и се плашат със санкции. За да слушат."

"Информиран човек съм, уви" - пъшка Близалко, влизайки в ролята на  Еклесиаст, който отдавна е казал, че който трупа знание ( информация ), трупа скръб.

По-нататък бухналият като поничка визионер прави панорамен обзор на ужасите на войната - "черните забрадки на майките, ракетните обстрели" - и се вайка, че жертви на тоя злокобен замисъл ще бъдат "нашите синове и дъщери".

Недялко е категоричен, че няма да позволи потомците му и самият той да гинат за "бизнес интересите на Байдън - баща и син".

"Подвластни сме на пропагандата и лесно смилаемите клишета на Сорос" - громи досегашните си източници на щедро финансиране медийният магнат Близалко, но за да пресече евентуални обвинения, че е минал на другия бряг и се е превърнал в  кремълска агентура, намира за нужно да заяви колко страшно ненавижда Путин - "диктатор и милитарист". 

Сякаш Зеленски, Байдън, Сорос са пацифисти.

"Пиша го сега, за да се уплашим навреме" - буди приспаната ни бдителност Близалко - "Борисов, Петков, Бойкикев, Василев ще ни въвлекат във войната РЕАЛНО - чрез новия КАБИНЕТ НА ВОЙНАТА и ястребите, номинирани за министри".

"Въпрос на малко време, броени месеци" - с все сила бие камбаната 

този трескав и тресящ паласки вестоносец.

Но аз ще прекъсна воплите му с няколко въпроса: 

Недялко, а ти не знаеше ли кой е Бойко Борисов, комуто четкаше банкянските потури цели двайсет години - като личен камердинер? Не разбираше ли кои са ГЕРБ и накъде водят България? Само на теб ли не бе известно, че тая престъпна групировка от пладнешки разбойници бе инсталирана във властта от американското посолство, сиреч от ЦРУ и Сорос, също както имбецилитетът от ПП/ДБ - с цел унищожение на българската държава? Не проумяваше ли, че глобалните господари, на които и твоя милост продаваше България, в качеството си на герберски ибрикчия, ви оставяха да грабите на воля, да ставате корумпета и милионери - за да ви върже на къс повод? Вие развратихте България, опорочихте я, погаврихте се с нея - ти самият носиш огромна вина с пошлостите, простащините и жълтевините в твоите издания. Ти нашишкавя от продажби на пошлост. Ти проституираше пред Тиквата. Истинският ти лик се видя, когато Боко млатеше и риташе студентите под аркадите, а ти го защитаваше. Не си бил милитарист, така ли? Бай Ганьо Банкянски не бил диктатор?

ГЕРБ-СДС и ПП/ДБ са един и същи смъртоносен тумор, сега ли го узна? Не им пука за България, не им пука и за такива като теб - сега ли ти светна?

Ще ни наврат във война - и не Путин, а господарите им от НАТО ще стоварят бомбите си върху нас, защото искат земята ни, но народът не им трябва. И ще го изтребят. Ведно с твоите деца - какво са за тях твоите деца?

Кой превърна България в колония? Тези, които ти обслужваше. Тези, които ти плащаха за жълтокафявите "мисли". За защитата на незащитимото. Защо днес се шашкаш от предателството? Та ти двайсет години живя в неговата воня. Предателството не мирише, щом носи кинти. Едва сега ти засмърдя - когато лъхна на барут.

Кой докара войната тук? Такива като теб. Ти я докара! 

Сега не се прави на ощипан. Не хленчи! Каквото си дробил, това ще сърбаш.

Но ти си му намерил цаката.

Заключението ти е ясно:

"Който може, да бяга и да се спасява. Сега. Или поне да отпраща децата далеч от тая мръсотия."

Е, ти можеш. Натрупал си достатъчно парици и ще се спасяваш в чужбина заедно с наследниците си. Не си оригинален. Тиквата, Киро, Асенка и вся остальная отдавна са го решили.

Л@йната, с които покрихте Родината, остават за нас. Вие си вдигате чуковете.

Който няма пари - ще среща децата си в ковчези. Поздрав от Зеленски.

За теб България е "мръсотия"! Вие я направихте мръсотия. Защото сте въплъщение на мръсотията.

И ти, шишкав предателю, смееш да говориш за предателство!

Милена Върбанова

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.