Ето го УБИЕЦА от Нови Искър! Внимание: Въоръжен и опасен е!

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/eto-go-ubieca-ot-novi-iskar-vnimanie-vaorazhen-i-opasen-e/23602 SvobodnoSlovo.eu
Ето го УБИЕЦА от Нови Искър! Внимание: Въоръжен и опасен е!

Издирван за шесторното убийството в Нови Искър е 56-годишният Росен Ангелов, който преди 10 г. е живял в Нови Искър, пише bTV. За мъжа се знае, че през 80-те години е изтърпял присъда за педофилия.

Има няколко неофициални версии за касапницата. Укриване на ДДС и убийство от ревност са главните. Трета версия е, че Неделчо е претърпял ПТП с друг мъж, след което другият мъж е извършил убийството.

Майката на убития Боби е убедена, че главни обекти са били Кети и мъжа й, а сина й и другите деца са станали просто невинни жертви на бруталното убийство. "Бях се разбрала с Боби да се чуем на Нова година и познайте... повече не си вдигна телефона", коментира майката пред БНТ. Той е трябвало да бъде абитуриент тази година.

Десет часа продължава специализираната акция на МВР в района на село Луково заради шесторното убийство от Новогодишната нощ. Полицаи откриха мобилен телефон и оказва се, устройството е на убитата Кети Кюхова. То е намерено на метри от кладенеца, в който бе хвърлен трупът й. Извършителят се издирваше и с хеликоптер, който летя над вилната зона в с. Луково.

Жандармерия е блокирала един от пътищата високо в планината, където се извършват и процесуално-следствени действия. Следователите все още не са открили и оръжието, с което беше извършено шесторното убийство в Нови Искър, но се знае, че убиецът е боравил професионално с него, както и че е местил телата преди да напусне местопрестъплението.

bnews.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.