Филип Аврамов: За неуредиците сме виновни и ние с мълчанието си

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/filip-avramov-za-neuredicite-sme-vinovni-i-nie-s-malchanieto-si/114395 SvobodnoSlovo.eu
Филип Аврамов: За неуредиците сме виновни и ние с мълчанието си

Актьорът Филип Аврамов заяви в предаването ”Събуди се” на Нова тв, че и обществото е виновно за ширещото се насилие заради мълчанието си.

Той е баща на две дъщери и каза, че се ужасява от насилието срещу жени. Актьорът прикани хората да се включат в националния протест срещу насилието, който ще се проведе във вторник, 8 август.

Актьорът активно участва в протестите срещу насилието. Той изтъкна, че депутатите и изпълнителната власт трябва да вземат мерки.

Той определи като нелепи изискванията по Закона за домашното насилие. Той е обнадеждан, че най-накрая и народът ще поиска чувството за справедливост, "което е накърнено в крайна степен". На хората вече не им пука от нищо. И виждам поне 15 случай с насилие, които се обявиха през последните дни".

Хубаво е да има някакво послание, което да даде на хората поне някаква надежда. Никоя майка, никоя жена не заслужава подобно отношение.

Нека създадат регистър на насилниците, на педофилите. Разбрах, че няма у нас регистър на педофилите. Това е втрещяващо. Иначе ще стане саморазправа."

Филип Аврамов разказа за предстоящите си проекти. Той заяви, че най-труден период са били 90-тте години на миналия век, когато хората не са ходили на театър.

https://frognews.bg/

7 Коментара

аналитичка

преди 9 месеца

Хубаво, евроатлантически се е ориентирал Филип Аврамов, само е пропуснал последните намерения на любимата на всички ни Кравария. Скоро там, а сетне и в следовника ЕС, педофилията няма да бъде забранена, напротив - ще бъде нормално общуване между извратеняци и дечица. Лошо е, когато Аврамов не е информиран достатъчно. Хей така се получават грешки от недоглеждане.

Коментирай

Мина

преди 9 месеца

Регистър на психопатите с особено мнение. Защо в регистъра на психичните разстройства не е включена “психопатията”? Защото ни управляват “психопати”- много тежко болни психопати. Най- тежкото психично “разстройство” е категоризирано като “характеропатия”. И най- опасното. Същите тия се подвизават като анонимни в мрежата, че и предписват лечения на всеки, който е против тяхните извращения! С любимото им: “пий си хапчетата!” Всеки, който е против педофилията и канибализма и насилието, е нападнат от тролове- психопати. Анонимни. Болен здрав носи! Болно ни е “обществото” С цялата им крива логика- че противниците на насилието защитават ИК! Ами да ги питам тия умници- Чикатило е украинец, нали? Следва ли, че украинците са чикатиловци?! Болни хора с болна логика. Платени от нпо да развяват смрад и л@йна!

Коментирай

Мина

преди 9 месеца

Пазете си децата. Днес бях свидетел как на едно място спряха музиката, а репликата на две 7-8 годишни момчета беше: “спряха музиката, защото сигурно ще ни пуснат с@кс песен” След което се засмяха срамежливо. Децата?! Наплива от изписващите ми хапчета- да излезе от анонимността си и да ми каже къде да дойда да си взема рецептата! Да си носи и дипломите- ще нося моята!

Коментирай

#koй

преди 9 месеца

става дума за всякакво насилие.за всякакво престъпление. да имаме закони като хората. да няма давност. и оше и още. край мене няма логика, това ми е заключението.

Коментирай

#koй

преди 9 месеца

става дума за всякакво насилие.за всякакво престъпление. да имаме закони като хората. да няма давност. и оше и още. край мене няма логика, това ми е заключението.

Коментирай

Rossi

преди 9 месеца

Не пишете неграмотно, срамота е!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.