Hякой замислили се, как определена група хора сменят партии без проблем

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/hyakoy-zamislili-se-kak-opredelena-grupa-hora-smenyat-partii-bez-problem/132419 SvobodnoSlovo.eu
Hякой замислили се, как определена група хора сменят партии без проблем

Гледам тече голямо възмущение, че Елена Йончева е пристанала на ДПС. Не, че няма основания за това, но някой замислили се, как определена група хора сменят партии без проблем. Примери бол. Корнелия Нинова беше в СДС, пък сега е председател на БСП. Пламен Орешарски беше зам. председател на СДС, после стана депутат и премиер от БСП.

Подобни хора ги местят като пешки от една партия в друга и нито тези хора, нито партиите имат проблеми с това? Хайде сега да се замислим мъничко по-дълбоко защо става така? Много просто - всички партии в българския политически живот са всъщност части от едно цяло, което се контролира от едно място, което мести пешките според нуждните си. Уж различните партии имат за цел единствено да създават илюзия за демокрация и избор.

Кой разбрал, разбрал.

Виктор Папазов

3 Коментара

Бате Винету

преди 1 седмица

Да живее БКП! Слава на Коминтерна!

Коментирай

Посетител

преди 1 седмица

За разбиране - разбрахме. Но, неприятното усещане остава.

Коментирай

Ваня

преди 1 седмица

Келепирът е важен! Не морал и етичност. Такива не струват пукната пара!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.