Има ли кой да се замисли, в каква държава живее

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/ima-li-koy-da-se-zamisli-v-kakva-darzhava-zhivee/130735 SvobodnoSlovo.eu
Има ли кой да се замисли, в каква държава живее

Има ли кой да се замисли, в каква държава живее. Един, член на мафията с прякор нотариусът е убит за да не говори, защото се започна вътрешномафиотсктат война. Този член, както и всички подобни изпълнители са бронирани преживе, от управляващите ги политици, като секретни агенти.

И сега един друг папагал-министър, обявява без грам притеснение, че било държавна тайна, принадлежноста на мафиота към армията на секретните агенти. Ами този министър меко казано е идиот. С това си поведение, той просто и ясно казва, да агент е, но трябва да скрия, водещият му офицер. Член едикой си от някакъв си закон забранявал да се обявяват публично агентите му, дори и убити от други агенти-мафиоти.

Ама идиотче, ти просто си се оплел катао пиле в кълчища. Ами какво ти пречи да кажеш, че не е агент. Кой закон ти пречи. С това каква държавна тайна разкриваш. Просто ти вече разкри тайната, щом искаш да го креиш. Значи е агент.

Петър Бояджиев

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.