Искам да попитам прокуратурата, без да я събуждам от вечния й сън и без да нахалствам ...

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/iskam-da-popitam-prokuraturata-bez-da-ya-sabuzhdam-ot-vechniya-y-san-i-bez-da-nahalstvam/113753 SvobodnoSlovo.eu
Искам да попитам прокуратурата, без да я събуждам от вечния й сън и без да нахалствам ...

Искам да попитам прокуратурата, без да я събуждам от вечния й сън и без да нахалствам ...

1️⃣ Ако аз или други хора направят списък на хора, които смятат за врагове на България и опасни за националната сигурност, публикуват го в сайт и започнат да им поставят "х" когато умрат при странни обстоятелства - това престъпление ли е или е странно съвпадение на обстоятелствата ??

2️⃣Ще се счита ли за забавление или ще погнат хората, които добавят имена в този списък??

Защото от липсата на реакция на всички власти в България си вадя извода, че е съвсем нормален този акт и мога да си напиша списък.

1. Асена

2. Кхарварда

3. Ристьо

4. Академика

5. Генерала, който се нуждае от кокили

6. Човека дето ги такова с 200

7. ПочТения председател и компания

8. 

9.

.......

ПП Моля вкички чувствителни жълтопаветници преди да коментират да се сетят, че в Миротворец са качени и се качват български журналисти, обществени личности и депутати е таво нито е смешно, нито е забавно, нито е морално, а за законно ..не коментирам.

Лилия Божкова

4 Коментара

Зелена брада

1 year before

Госпожо, Божкова, прочетете мнението на една Калинка-Малинка Андролова и ще видите, че сайта е дето на Путинска хакерска атака, а психодесните жълтопаветници са невинни. Който се кичи със синьо-жълто шалче и крещи: "Слава Кокаине" не е застрашен.....

Коментирай

dimat

1 year before

Абе,хубаво пишете,момчета и момичета,ама досега никой не си е мръднак заднитеЧасти и да отиде и извие вратовете на тези предатели...И ТЕ ДОБРЕ ГО ЗНАЯТ!Така,че,вие си крякайте,те си рушат и държавата и "народа",и един ден няма да има нито държава,нито "народ",а те пак ще си стоят там!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.