Издевателството със смяната на часа тази нощ ни се случи отново

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/izdevatelstvoto-sas-smyanata-na-chasa-tazi-nosht-ni-se-sluchi-otnovo/130654 SvobodnoSlovo.eu
Издевателството със смяната на часа тази нощ ни се случи отново

Издевателството със смяната на часа тази нощ ни се случи отново. 
Наложена от сатанисти, тази глупост вече над сто години затормозва човечеството, а първи (както обикновено се случва) пострадаха германците. Именно в Германия през 1916 г. смяната на времето е приложена за пръв път, а (разбира се) веднага след това на същото са подложени и британците…

Тези две държави, от които тръгва цялото безумие са сигурен белег, че със “смяната” нищо не е наред. 
Мигар е било нещо хубаво в света да е дошло от Германия или Британия?!
Така нареченият “комунистически свят” за дълго време се опази от “новата мода”, но онези от сенките успяха да се наложат и над тях. 

В България това изтезание е прието през 1979 г. (може някому да се стори пресилено, но тъкмо от тогава започва упадъка ни, който в крайна сметка доведе до 10.11.89 г.)  
Със смяната на часа приличаме на глупак, който реже от долната част на одеалото, пришива в горната част и твърди, че така то става по-дълго…

С това обстоятелство са отдавна наясно в Русия, Турция, Сингапур, Беларус, затова не го правят…
Но гражданите на тези страни имат предимството да живеят в относително независими (а в случая с Русия напълно независима страна) за разлика от нас.
Нещата ще се променят, но не и преди да сме станали.

Христо Христов

5 Коментара

Млечин

преди 1 месец

Ицко,дай имената поне на пет-шест сатаниста,да ги научим.Чешате си езиците,забравяш ционистите и съвременните трансхуманисти.Обединеното кралство е люлката на индустриалната революция,Германия след нея....По това време,нашенците са ходели без гащи.Лятното часово време,може би,не е толкова удачно,но чак "сатанинска"работа.Струвами се,че не четеш,само преписваш оттук-оттам,но за всеки случай:Даран Аджемоглу-Власт и прогрес.

Коментирай

Мария

преди 1 месец

Винаги когато сменяме времето се наблюдават повече инфаркти и заболявани свързани с храносмилането и имунната система. Регистрира се и скок в броя на автомобилните катастрофи. Дългосрочните последици за здравето включват депресия, забавяне на метаболизма, увеличаване на теглото и главоболие.

Коментирай

Maslov,

преди 1 месец

сьберете с Млечин,ах гиди калпазани.

Коментирай

Баба

преди 1 месец

Христо е писател, Христо не е читател. Христо преди да почне да променя установените правила, първо да вземе да се образова за причините да ги има тези неща като лятното часово време. Защото Христо много ми приличаш на едни реформатори, дето си оставиха ръцете върху Конституцията...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.