Карбовски: Гинка е глупава и несериозна. Хората емигрират заради такива като нея

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/karbovski-ginka-e-glupava-i-neseriozna-horata-emigrirat-zaradi-takiva-kato-neya/23202 SvobodnoSlovo.eu
Карбовски: Гинка е глупава и несериозна. Хората емигрират заради такива като нея

С интересен паралел с нашумялата напоследък Гинка Върбакова представи новия си проект "Демография" журналистът Мартин Карбовски в ефира на bTV. В него се разказва за това защо българите бягат от държавата си.

"Това е най-страшния ми проект. Когато един човек види, че Гинка от Пазарджик получава огромен заем от банка, а той не може да си оправи баничарницата и не може да развива бизнеса си, той емигрира. Когато едно семейство види, че Гинка и ред други поставени лица работят сто пъти по-успешно от тях, и държавата е на тяхна страна, а не на баничарницата, на дребния бизнес, 90 проента са микропредприятия, и хората не раждат деца. Казусът Гинка е показателен. Гинка е глупава и несериозна, според мен. Не искам да я обиждам, но мястото й не е нито по телевизията, нито да взима такива заеми. По телевизията може би трябва да излезе една жена, която не иска да ражда. Такава каквато имам аз в предаването", каза Карбовски.

http://petel.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.