Kолко добре би си паснал деня на лъжата с предизборните агитации на няколкото стотин лъжеца, които са се прицелили в НС.

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/kolko-dobre-bi-si-pasnal-denya-na-lazhata-s-predizbornite-agitacii-na-nyakolkoto-stotin-lazheca-koito-sa-se-pricelili-v-ns/54100 SvobodnoSlovo.eu
Kолко добре би си паснал деня на лъжата с предизборните агитации на няколкото стотин лъжеца, които са се прицелили в НС.

Добро утроооо

Свикнала съм на 1-ви април да гледам, като на "Ден на шегата", "Ден на измамата", а най-вече като на "Ден на лъжата".

Добре, че днес /1 април/ е ден за размисъл преди парламентарните избори в неделя. 😉

Припомням, че днес е забранена политическата агитация и оповестяването на социологически данни за нагласите на избирателите до края на изборния ден - в 20 часа на 2 април. Забраната се отнася и до профилите в социалните мрежи, като Фейсбук, Туитър, Вайбър, YouTube и др. доставчици на медийни услуги.

А, колко добре би си паснал деня на лъжата с предизборните агитации на няколкото стотин лъжеца, които са се прицелили в НС.

Преди дни в публичното пространство се въртеше снимка на Зукърбърг с неговата диплома в ръка, от Харвард разбира се и е оригинална и на другия с хартийка от завършен курс към Харвард в ръка, та се замислих над въпроса:

Всъщност, тези, които им се вързаха на голите думи, наивни ли се оказаха?

Тези, които продължават да се връзват на думите им обикновени глупаци ли са, та продължават да лапат мухите на голата антиГ..Б реторика и празни обещания за справяне с корупцията? 

Пазете се и от войнолюбците, защото сме т.н. "първа линия".

Преди да гласувате пребройте до три, за да не съжалявате отново!

Лилия Божкова 

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.