КОРНЕЛИЙО, КОРНЕЛИЙО, РУСНАЦИТЕ ЗАЛОВИХА ЧИСТО НОВ ТАНК ПРОИЗВЕДЕН В БЪЛГАРИЯ, ПРЕХВЪРЛЕН ОТ ЧЕХИЯ В УКРАЙНА!

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/korneliyo-korneliyo-rusnacite-zaloviha-chisto-nov-tank-proizveden-v-balgariya-prehvarlen-ot-chehiya-v-ukrayna/2501 SvobodnoSlovo.eu
КОРНЕЛИЙО, КОРНЕЛИЙО, РУСНАЦИТЕ ЗАЛОВИХА ЧИСТО НОВ ТАНК ПРОИЗВЕДЕН В БЪЛГАРИЯ, ПРЕХВЪРЛЕН ОТ ЧЕХИЯ В УКРАЙНА!

Руските войници заловиха чисто нов танк, танк Т-72М1, който е произведен от България и е прехвърлен от Чехия в Украйна.

Е, сега ще се бие за руската армия!

Танкът, заловен от мотострелци от групата „О“, има само 19 км пробег, пълен боеприпас и сега ще служи славно на каузата за освобождението на Донбас от украинските наци-та.

КОРНЕЛИЙО, КОРНЕЛИЙО!

Колко още ще лъжеш? А спри се, че всичките оръжия, дадени от България на Украйна вече май са в руски ръце! Че и ни ги показват!

Afera.bg

П.П. Явор Дачков:

Чрез междуведомствената комисия за оръжията Корнелия Нинова и Калоян Методиев правят милиони от комисионни за оръжия, които продаваме на Украйна през трети страни, но Кирил Петков бори корупцията в МРРБ, което по стечение на обстоятелствата не може да прави обществени поръчки, а трябва да се разплаща за вече извършена работа и то след решение, гласувано от парламента.

Вчера Корнелия Нинова застана плътно зад премиера Петков поради това малко, но съществено обстоятелство, въпреки, че знае прекрасно неговата неоспорима катастрофа като министър-председател.

Български парадокс – левицата бичи кинти от продажба на оръжие за Украйна срещу Русия, а минава за русофилска партия, Харвард е най-некомпетентното управление в историята на България, а градската десница гледа отстрани и се радва като коалиционен партньор на всичко, което би трябвало да ненавижда и срещу което се е борила в своята скромна история. Много скромна история.

afera.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.