КОЙ БЕШЕ НА МИТИНГА?

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/koy-beshe-na-mitinga/111340 SvobodnoSlovo.eu
КОЙ БЕШЕ НА МИТИНГА?

Кой от авторите, коментиращите и четящите "Свободно слово" беше днес на митинга пред Народното събрание? 

Там се запознах с Мина, една от редовните читателки. Снощи тя се закани, че няма да отиде да протестира, защото никога не се събираме достатъчно и резултат от нашите протести няма. 

Но отиде! Беше там.

Благодаря, Мина!

Аз пътувах с автобус два часа от Враца до София и обратно два часа - обикновено пътуването трае час и четиридесет и пет минути - но гербаджийският ремонт на трасето Мездра - Ботевград е безконечен. Има отсечка, в която движението е в едно платно. 

Без значение.

Питам: колцина от вас отидоха пред НС?

Ти, който четеш в момента - и се готвиш да драснеш малоумен коментар, беше ли на протеста?

Ако не си бил, заслужаваш си съдбата. Заслужаваш синът ти да бъде пратен в Украйна, дъщеря ти да бъде ваксинирана като опитна мишка, а внукът ти на пет години да претърпи операция за смяна на пола.

Разбираш ли ме, ти, родоотстъпнико, който буйстваш в статии и коментари, а не вдигаш проклетия си задник от дивана? Ясно ли ти е, че вече нямаш право да се оплакваш!

Всички, абсолютно всички, които имат нозе и могат да шават, бяха длъжни днес да застанат пред Народното събрание и да спрат най-страшното, най-позорното национално предателство в историята на Третата българска държава!

Не бяхте? Имахте си друга работа? По-важна?

Е, тогава - честити ви Денков и Габриел!

Днес сатаната бе официално  коронясан за цар на бившата Република България. Започва неговият терор!

Милена Върбанова 

Няма налично описание.

Няма налично описание.

Няма налично описание.

 

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.