Мен ако питате, протестът ни би трябвало да е срещу политическите лъжци. Срещу тези, които ни излъгаха три пъти

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/men-ako-pitate-protestat-ni-bi-tryabvalo-da-e-sreshtu-politicheskite-lazhci-sreshtu-tezi-koito-ni-izlagaha-tri-pati/114138 SvobodnoSlovo.eu
Мен ако питате, протестът ни би трябвало да е срещу политическите лъжци. Срещу тези, които ни излъгаха три пъти

Протест срещу Насилието? Да, разбира се. Знам как боли. Но Насилието не е бясно куче, че да го подплашим и да го пребием. Мен ако питате, протестът ни би трябвало да е срещу политическите лъжци. Срещу тези, които ни излъгаха три пъти: 

Първо - че ще продължат промяната към правосъдие, която ние поискахме; а няма да я подменят със собствените си апетити. 

Второ - че ще отърват държавата от Неосъдените и Недосегаемите; а няма да се сглобяват с тях. 

Трето - че са се сглобили, за да продължат съдебната реформа, а не за да я подменят с блудствени действия спрямо демократичната конституция на България. 

Сега политическите лъжци невъзмутимо консумират лъжите си и очевидно им се услажда - точно сега, докато ние се гневим за Дебора, а те се правят (колко познато!) че споделят гнева ни и че са едни от нас.

Анна Заркова

8 Коментара

БайГън

преди 9 месеца

Протестът не е яхнат от ППДБ, а организиран от тях. Момичето е пострадало преди повече от месец, а те сега се сетили да искат справедливост. Съдийката изпълнява закона дословно, а ако искаха да напишат по-добър, досега да го бяха направили. Тя сама каза, че всичко което е направила е спрямо закона. Целта на този цирк е истамбулската конвенция и джендърите.

Коментирай

Glienicke Bridge.

преди 9 месеца

Права сте г-жо Заркова. Бай Гън прав сте, освен за съдийката. Прокуратурата обяви нулева толерантност към престъпления и т. н. В медицината се търси нулевия пациент, за да се ограничи една епидемия. Тук Сарафов е нулевия, а съдиите от ВСС са нулеви те. От тях трябва да се започне.Толкова са нагли и зависими. Де да имаха страх от Бога като бабата на Иван Гешев и повечето хора.

Коментирай

Гоцева

преди 9 месеца

А ти Заркова, знаеш ли къв си боклук, комунистически! И недоклатенияът ти син, също като теб боклук!!!

Коментирай

dimat

преди 9 месеца

Дрънкайте си,дрънкайте си,а в деиствителност нещата могат да се оправят само с оръжие срещу цялата политическа сган!Няма друг начин.Всякави протести са ала -бала.Дрън-дрън,та пляс!Само като заплющи калашника,може да се реши въпроса и въобще всички въпроси на тази изпосталяла "държава",затичала се към самоунищожение!Само,че трябва и народ от граждани,а ние сме само едно оВчество!Само дрънкаме,след това сядаме пред зомбовизора,сипваме си по една ракийка.....и толкова!Поне вземете и прочетете,какво е написал Петко Рачев Славейков,през далечната 1875 година: НЕ СМЕ НАРОД,А МЪРША.........!Че да ви олекне от мисловните напъни,да повтаряте до безсъзнание,едно и също НИЩОПРАВЕНЕ!

Коментирай

НЕ СМЕ НАРОД ,А МЪРША!!!!

преди 9 месеца

ВЕЧЕ МИ ДОТЕГНА!!! ОСТАНАЛОТО Е МЪЛЧАНИЕ!!!А.К-ков....

Коментирай

НЕ СМЕ НАРОД ,А МЪРША!!!!

преди 9 месеца

ВЕЧЕ МИ ДОТЕГНА!!! ОСТАНАЛОТО Е МЪЛЧАНИЕ!!!А.К-ков....

Коментирай

Glienicke Bridge.

преди 9 месеца

Протест ли?! Една майка от Стара Загора също е отишла на протеста. Дъщеря й се казва Мария, загинала е при пътнотранспортно произшествие. 3 три години от тогава и нямат още първо дело. Даже не е сложено на трупчета. Представяте ли си го:протеста свършва, хората се прибират, майката и тя. Отключва си вратата, влиза и е празно, празна и е душата. Трябва ни друг протест МАРШ НА БЪЛГАРИТЕ! За всичко!!! Въпроса е в това да не събираме разделно боклука.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.