Нашите умнокрасиви се оказа, че са умни, колкото и красиви,т.е. никак

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/nashite-umnokrasivi-se-okaza-che-sa-umni-kolkoto-i-krasivite-nikak/118264 SvobodnoSlovo.eu
Нашите умнокрасиви се оказа, че са умни, колкото и красиви,т.е. никак

И сега какво? 

Нашите умнокрасиви се оказа, че са умни, колкото и красиви,т.е. никак.  

От комисията, при произнасянето на чието име, се подмокрят, им рекоха, че нищо не става от съдебната ИМ реформа. Преди това и всички възможни юридически съсловия им го обясниха цветно и широкоекранно.

Ами, така е. Да променяш Конституцията не е като си прочистваш носните отвърстия с пръст. За един росенецов десантчик ми е думата. И присъдружните му титани на мисълта. Апропо, всичките с тъмночервено минало. И полагащите им се привилегии тогава.

Чакам един некъпан професор да си вземе дозата и да се изока по въпроса.

Цветеслава Гълъбова

5 Коментара

Червената шапчица

преди 7 месеца

отново - Жената зад щанда, т.н. надежда йорданова е с есенен вирус, има тежка диария и e много нервна. Ходи из парламента с пъхната една анал-тапа. Натка наистина е много глуповата женица, семпла и досадна нещо като иво мирчев. Натке тебе каква ротация те очаква като ви свалят от власт, така ще те ротират всички десни избиратели че и от ляво може да се включат че ще ти се завие свят от ротация. Всички от ДБ и ПП да се приготвят че за дето пристанахте на ГЕРБ крадците и направихте сватбата такава въртележка и такова ротиране ще падне. Десните глупаци са възмутени че ги излъгахте като цигани и ще ви го върнат.

Коментирай

Червената шапчица

преди 7 месеца

Някой ще каже ли нещо за Атанас Славов...

Коментирай

Червената шапчица

преди 7 месеца

Владислав Славов не му е баща на този.. Баща е на друго умнокрасиво юридическо чадо – адв. Петър Славов от „Правосъдие за всеки“.

Коментирай

Червената шапчица

преди 7 месеца

Жена изневерява на мъжа си и се моли: - Господи, направи така, че мъжа ми нищо да не разбере. - след което чува глас: - Добре, но след време ще се удавиш! След време тя печели от лотарията презокеански круиз. Корабът, започва да потъва, а жената пак се моли: - Господи, нали няма заради мен, да издавиш всички на кораба! - и пак чува глас: - Цяла година съм ви събирал, ку*виии!!!

Коментирай

Червената шапчица

преди 7 месеца

- Скъпи, кажи на сина ни да не се жени за тая коза! - Нищо няма да кажа! Мен някой предупреди ли ме?!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.