Не гледам Нова тв по хигиенни съображения. Собственикът от ЦРУ да ме извини

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/ne-gledam-nova-tv-po-higienni-saobrazheniya-sobstvenikat-ot-cru-da-me-izvini/132194 SvobodnoSlovo.eu
Не гледам Нова тв по хигиенни съображения. Собственикът от ЦРУ да ме извини

Не гледам Нова тв по хигиенни съображения. Собственикът от ЦРУ да ме извини.
Но сега разбрах, че в някакво поредно пропагандно предаване Лора и някой си изреждат постиженията на България след 1990 г.

И за падането на визите, което наистина беше постижение, набедили Надка.
Е, хубаво е да знаете, че Надка няма отношение към това събитие. Цялата работа беше задължение на МВР. И единствено вътрешните министри в ЕС решаваха дали сме изпълнили критериите.

През това време празноглавата външна министърка държеше щурвала на самолет над пустинята Гоби.
И други работи държеше, но и сега не знае как са паднали визите.

Богомил Бонев

5 Коментара

Бай Иван

преди 1 седмица

Тази малоумница Надка непрекъснато ни я навират по ЦРУ телевизиите. Такава за съжаление е и Канал 1. Един след друг се изреждат от идиот до кретен за да ни обясняват политиката и колко руснаците и Путин са лоши, а Сащ и европейските им пудели са чисти, като момина сълза! Разбира се постигат обратен ефект, но за съжаление за младите хора, които не са виждали какво е социализма и ги плашат с комунизма, нямат база за сравнение и им вярват!

Коментирай

Иван

преди 1 седмица

Лора водеше сутрешен блок с Коритаров, една сутрин рано, му разказа виц: -Знаеш ли кои са най-големите гъзари? -?, -Гъзарите! Коритаров онемя. Толкоз ѝ е акъла.

Коментирай

Иван

преди 1 седмица

Всъщност, тя каза "хемороидите".

Коментирай

Реалист

преди 1 седмица

Никога няма да разбера как хора, които цял живот работят едно и също нещо, остават на равнището на първия си работен ден! Най-вече т.нар. журналисти и политици.

Коментирай

Милчо

преди 1 седмица

Да де,ама си прибират по 15 бинки всеки месец,разказват на бабичките картинките от нета и не им пука.Надка, с много зор,пребара ЦК гаража,една мисия във Външно,за да вземе и министерската пенсия и сега може да им дрънка на будалите,колкото си иска.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.