НЕ СЕ ГАСИ ТУЙ, ЩО НЕ ГАСНЕ!

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/ne-se-gasi-tuy-shto-ne-gasne/111032 SvobodnoSlovo.eu
НЕ СЕ ГАСИ ТУЙ, ЩО НЕ ГАСНЕ!

Българи, голяма радост ни огря днес! Ето каква новина разпространиха още в ранно утро всички български медии:

"Специалният пратеник и координатор на Глобалният център за ангажираност на САЩ, Джеймс П. Рубин, ще посети страната ни през настоящата седмица, съобщи Държавният департамент на САЩ.

Рубин ще се срещне с представители на местното правителство ( "местното" -  сякаш става дума за аборигени - бел.моя, Милена Върбанова ), както и с представители на гражданското общество, за да засили подкрепата за инициативи за борба с дезинформацията." ( стандартнюз, край на цитата )

България заседна като кост в гърлото на глобализма. Гложди, боде. Проклетите българи не вярват на телевизора. И ето че поредният Рубин идва у нас да бори дезинформацията. И да раздаде две-три шепи още топли, току-що отпечатани инфлационни милиончета на сороските храненичета - белким зелените хартийки с пресечената пирамида влеят свежо гориво в изтощените им пера.

Рубине, Рубине, защо вие там из фондациите на Сорос и центровете на ЦРУ не се запитате защо тукашните ви марионетки са толкова комично  некадърни? С пари ли ще реанимираш тия мъртъвци? С текмета и кютеци ли ще стягаш редиците им? Те отдавна признаха поражението си на информационния фронт в България и сега се обаждат само колкото да отбият номера - да не ги пропуснете във ведомостта за заплатите. И колкото повече се ояждат, толкова по-бездейни и ненужни ще стават. Чул ли си поговорката, че на лъжата краката са къси? Как от тия късокраки твари и интелектуални инвалиди ще правиш маратонци? 

"Нима талантът някога е служил на измамата? Сключи ли договор с нея, веднага се превръща в бездарие. А и никой талантлив човек не се навива да върши подривна дейност срещу народа си.

Знаеш ли, Рубине, защо винаги ще търпите катастрофално фиаско? Ами защото лъжата е шагренова кожа, с която не можете да покриете света, тя все повече ще се съкращава. Не си спомням дали лично аз някога съм измислила тая метафора или някъде съм я прочела, но тя точна - вникни в нея. Никой никога не е победил Истината. Тя е единственият ръжен, срещу който не се рита. Единственото оръжие, което неизменно побеждава.

Нима Слънцето може да бъде омърсено, ако някой хвърли срещу него леген с помия?

Нито ще успеете да затулите Слънцето ( както се заканвате ), нито ще помрачите блясъка на Истината. Колкото и да я криете, клеветите и хулите, колкото и да я наричате "дезиформация", тя винаги ще бъде по-силна от козните на вашия рогат бащица. Черното никога няма да стане бяло. И обратно.

Подкупите, заплахите и убийствата, с които си служи световната Лъжа, са рикошет, с който тя се самоубива.

Затова, Рубине, прибери си чековете, спести на Глобалния център прясно отпечатаните кинти и си бягай по живо, по здраво в САЩ. Ние тук си имаме един световнонеизвестен поет, дядо Вазов, който никога не е получавал "Букър", но затова пък е казал:

" Не се гаси туй, що не гасне"! 

*"

"Съобщението по повод ентусиазиращото посещение на Джеймс П.Рубин, завършва с припомняне на скорошната среща във Вашингтон между него и македонския лидер Димитър Ковачевски, които "са сключили меморандум за стратегическо партньорство в борбата с дезинформацията, което ще позволи интензивно сътрудничество в противодействието на манипулирането на информацията и борбата с дезинформацията"!

Вие чели ли сте някога подобно изречение?

Каквото изречението, такъв и меморандумът, такава и борбата с "дезинформацията"!

Вероятно в определението "дезинформация" влизат твърденията, че Македония е част от България, че т.нар. македонски език е изкуствен и че "македонската нация" е коминтерновска инсинуация.

Забелязвате ли, че в крайна сметка понятието "дезинформация" в разбиранията на Глобалния център, някак странно се припокрива с България?"

Милена Върбанова 

 

13 Коментара

moitoi

преди 3 месеца

Ранен живот Рубин е роден на 28 март 1960 г. в еврейско семейство в Ню Йорк [2] [3] и израства в село Ларчмонт, в окръг Уестчестър, Ню Йорк [4]. Той е син на Харви Рубин, издател и президент на Pindar Press, и съпругата му Джудит (по баща Лоу), която обучава студенти, специализиращи в психиатрия. [5] [6] Сестра му Елизабет Рубин е журналист, сътрудник на Едуард Р. Мъроу в Съвета за международни отношения (CFR) и щатен писател за списание The New York Times. Защо не ходи в Израел да се бори с анти-руското влияние сред руските-евреи!!! Официално били отделили 780 000 долара!!! Абе ...кво крякане ще падне в СОРОСките Медии!!!

Коментирай

Иванов

преди 3 месеца

Продължавай в същия дух и посока МИЛЕНА. Много си полезна на малката аудитория в този сайт. Вчера в абсолютно същия дух се изказаха Васил Василев и неговия гост проф. Иво Христов в предаването "Не се страхувай" Брадърите започват да разбират, че ние не сме толкова тъпи, колкото изглеждаме и ВДИГАТ мизата, с нови напечатани долари, за да задържат на всяка цена територията. Че ние българите сме последната им грижа, в това няма никакво съмнение, толкова, колкото ги е грижа и за руснаците от двете страни на границта. И ако ни пратят на фронта, ще смятат че добре са си реализирали печатаните хартийки. Нямам и грам негативизъм към Щатите, най-малко омраза, но такъв е светът от векове. Обичам и музиката им, а съм посетил и най-хубавите им градове, Бостон, Нюьорк, Вашингтон, Чикаго.

Коментирай

Червената шапчица

преди 3 месеца

Надписът на сграда: " Колумбе, йе-бе-м ти откритието!"

Коментирай

Пепи

преди 3 месеца

Поредната изключително силна и много вярна статия. Не спирам да чета сайта и го препоръчвам на всички мои приятели.

Коментирай

Пепи

преди 3 месеца

Поредната изключително силна и много вярна статия. Не спирам да чета сайта и го препоръчвам на всички мои приятели.

Коментирай

Милена Върбанова

преди 3 месеца

Скъпи приятели, благодаря на всички вас. Това е наградата за пишещия - топлата дума и доверието на читателите. И най-вече - пробудата на Отечеството.

Коментирай

КОЛКОТО И ДА ПИШЕТЕ..за ИСТИНИТЕ...

преди 3 месеца

БЕЗ "КьОТЕК" НЯМА ДА МИНЕ!!!!НАРОДНА МИСЪЛ!!!

Коментирай

КОЛКОТО И ДА ПИШЕТЕ..за ИСТИНИТЕ...

преди 3 месеца

БЕЗ "КьОТЕК" НЯМА ДА МИНЕ!!!!НАРОДНА МИСЪЛ!!!

Коментирай

Милена Върбанова

преди 3 месеца

Гледай с какво е седнал байчото да се заяжда - с правописа на "кютек"! Думата е от тия, които имат двойно изписване, байно. Провери в речника и не се занимавай с глупости. Нещата са по-сериозни.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.