НИЕ, ЖЕНИТЕ

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/nie-zhenite/121552 SvobodnoSlovo.eu
НИЕ, ЖЕНИТЕ

 

Български сестри, в нашите ръце е разобличението на сатанистите, които се силят да ни наложат Истанбулската конвенция!

Нима нашите бащи, братя и синове, са чудовища, които непрекъснато ни тероризират? 

Нима нашите съпрузи и любими са садисти, които нямат друго занятие, освен да ни нараняват и убиват?

Изверг ли е българският мъж?

Нека се противопоставим на сатанинските обвинения срещу нашите мъже, обвинения, които целят не нашата защита, а унищожението на нашия народ! Не ме интересуват белгийци, нидерландци, германци, французи, англичани, скандинавци - нека техните загубени жени свидетелстват срещу тях, щом са лишени от разум! Аз се обръщам към вас, мои български сестри - с какво толкова нашите мъже се провиниха пред нашия пол?

Нима канасите Аспарух, Крум и Омуртаг, нима царете Симеон, Калоян и Йоан Асен не са мъже? Нима Левски и Ботев не са мъже? Нима апостолите на Април 1876 не са мъже? Нима конниците в Хвърковатата чета не са мъже? Нима победителите в Балканската война не са мъже? Нима загиналите в Първата и Втората световни войни български храбреци не са мъже?

Само демон може да дели един народ на мъже и жени и да противопоставя едните на другите! 

Ние, българките, нямаме никакви основания да твърдим, че нашите мъже са ни лишавали от граждански и човешки права! Точно обратното - те винаги са се борили за зачитането на правата на жените!

Затова нека днес защитим нашите български мъже - нашите рицари - от гнусните клевети на демоните! Нека поднесем нашата възхвала пред историческия образ на българския мъж! 

Нека не се поддаваме - ни за пари, ни поради случайни, битейски временни обиди - на провокациите на сатанистите! Ненавистта им към белия мъж се дължи единствено на желанието да унищожат цялата наша раса и преди всичко - най-древните европейски народи.

Тази от нас, която предава мъжа си на сатанистите, всъщност предава своя син!

Никакво доверие в сороските НПО-та и в "евроатлантическите" медии! Огласявайте всеки техен опит да ви вербуват! 

Истанбулската конвенция няма и няма да има почва в България! Ние, българските жени, ще я спрем!

Милена Върбанова

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.