Николай Бареков: Мафията в България си има съд - Софийски градски

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/nikolay-barekov-mafiyata-v-balgariya-si-ima-sad-sofiyski-gradski/26157 SvobodnoSlovo.eu
Николай Бареков: Мафията в България си има съд - Софийски градски

"В понеделник в 11:45 на обяд внасям нов сигнал срещу олигарха Иво Прокопиев и неговите съучастници с бели якички от ПроДай България." заяви в своя фейсбук профил Николай Бареков.

"Всеки корумпиран политик, олигарх или магистрат си купува индулгенция и излиза чист благодарение на собствениците на съда - господата Прокопиев, Калоян Топалов и Лозан Панов.

Щом няма съд, няма и държава.

Съдът си има държава, а мафията си има съд. Една партия на олигарсите си има и трите."

Вижте пълния коментар:

Приятели, мафията в България си има съд - Софийски градски.

Всеки корумпиран политик, олигарх или магистрат си купува индулгенция и излиза чист благодарение на собствениците на съда - господата Прокопиев, Калоян Топалов и Лозан Панов.

Щом няма съд, няма и държава.

Съдът си има държава, а мафията си има съд. Една партия на олигарсите си има и трите.

В понеделник в 11:45 на обяд внасям нов сигнал срещу олигарха Иво Прокопиев и неговите съучастници с бели якички от ПроДай България. Този път за източването на близо 100 милиона лева от една българска банка!

Призовавам ви да дойдете с мен, за да протестираме пред Съдебната палата в София срещу съдийската мафия! Призовавам и симпатизантите на Презареди България (ББЦ) да дойдат на протест срещу опита на мафията, Прокопиев и съда да отстранят служебно нашата партия от изборите за сметка на тяхното мъртвородено ГМО с лидер проваления слуга на мафията Христо Иванов.

Понеделник, в 11:45, пред Съдебната палата да кажем ясно: Долу мафията на Съда!

Мафията в България си има съд - Софийски градски

bnews.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.