Няколко думи за липсата на елементарно политическо мислене у ПП

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/nyakolko-dumi-za-lipsata-na-elementarno-politichesko-mislene-u-pp/125576 SvobodnoSlovo.eu
Няколко думи за липсата на елементарно политическо мислене у ПП

Няколко думи за липсата на елементарно политическо мислене у ПП, на фона на случващото се. Първо да изведеш от България Никола Минчев и да го пратиш в Брюксел и вместо него за Председател на НС да поставиш Атанас Атанасов си е атентат срещу собствената ти партия и липса на елементарен инстинк за самосъранение на ПП.

Ами на следващите парламентарни избори ДБ ще смени позицията си и ще се яви самостоятелно. В разултат, вероятната нова парламентарна коалиция между ГЕРБ, ДПС и ДБ, няма да има нужда от ПП дори и да са влезли в парламента. И последно за сега, да те прекара Борисов на края на керемидите и да изпратиш със своите гласове Десислава Атанасова в КС си е политическа слепота и глупост.

И тук не говоря защо е направен компромис, а за качеството на компромисът. Човекът, който ПП-ДБ праща в КС изобщо е непознат за огромната част българи. А карикатурата Деси я знаят и кварталните псета. И само с този си ход Борисов печели поне 2 точки при избирателите, а ПП губи поне 2 точки. Е, между парите и политическото бъдеще избраха парите и резултатите ще са съответни.

Петър Бояджиев

3 Коментара

Червената шапчица

преди 2 месеца

Е и кво... сега да плача за пп ли, ве...

Коментирай

Глас от народо

преди 2 месеца

Ми кво и е на Детската? Ми то и в Дулово живеят ора ве.

Коментирай

Ники

преди 2 месеца

Тази политическа паплач, която разкоства България трябва да бъде оземлена в Реални граници 2x1x2 метра.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.