ОТЧАЯН СЪМ!

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/otchayan-sam/115041 SvobodnoSlovo.eu
ОТЧАЯН СЪМ!

 

Като виждам кои са хората, които ни управляват (една жена, милионерка-селянка от с. Хаджидимово, и 12 мъже, единият мъж е специалист по перилни мехурчета, няколко неграмотни фъфлещи цигани, брадясали бивши мутри, един плагиоцефал, един с риза от Илиенци на раета, един с бял сватбарски костюм и т.н.), като слушам как никой нищо не може да ни каже, как внимателно били анализирали проблемите, как били намерили оръжието на убийството, как не знаят нищо за никого, не знаят за Асан Омеров, не знаят за Брат Галев, не знаят за Къро, не знаят за Пепи Еврото, нищо не знаят за никого. 

Нищо нямало нищо общо с нищо. Всичко било глупости и измислици.

Никой от мисирките не попита нищо за Баце, всички българи знаем защо.

Отчаян съм!

Отивам в мазата да си отворя един компот. От круши.

И заминавам за Габон!

Не мога повече тука, при тези!

Акад Петър Иванов

8 Коментара

Asseni

преди 8 месеца

Hi, did buy a ticket? Let me know to order mine please.

Коментирай

Номерца хазарски

преди 8 месеца

Хазарчетата мразят българския език! Затова го подменят и пишат на шльокавица! Имам изненада за вас, нема да стане, шибани х@зарчета! Нали знаете какъв бой сте яли от Атила? Ще го ядете пак! Много скоро!

Коментирай

Имам лек въпрос ...

преди 8 месеца

Защо все още препечатвате делюзиите на тоя тъпунгер ... Да му купувам ли книгите последно .. Или не ...

Коментирай

Тоя е ебах ти лузъра ...

преди 8 месеца

Гунчева има една мисловна клетка повече от него ... Защо ни го натрапвате ... ?!? ...

Коментирай

Реплика

преди 8 месеца

Бах ти изказването. Като знам, че Гунчева има общо една мисловна клетка, тоя трябва да няма нито една, така излиза.

Коментирай

Иванов

преди 8 месеца

СКЪПИ МОИ СЪНАРОДНИЦИ, НЯМА ЛИ ДА СПРЕМ С ТОЗИ ПРОСТАШКИ ЕЗИК, С ТАЯ ОМРАЗА И НЕУВАЖЕНИЕ. НИМА НЯМА КАПЧИЦА ДОБРО ВЪВ ВСЕКИ ОТ НАС, ТАКА ЛИ ЩЕ СЕ ОБЕДИНИМ СРЕЩУ ТОЗИ ДИКТАТ, КОЙТО НИ НАЛАГАТ, ТАЗИ КОЛОНИАЛНА ЗАВИСИМОСТ, КОЯТО НИ ПОГУБВА. БЪЛГАРИЯ Е ЕДНА ПРЕКРАСНА ЗЕМЯ, КОЯТО ИСКАТ ДА НИ ОТНЕМАТ, А НИЕ ТУК СЕ САМОИЗЯЖДАМЕ, БЪЛГАРИЯ НЕ Е НАТО И НАТО НЕ Е БЪЛГАРИЯ. НИЕ НЕ МРАЗИМ НИКОГО, ОЩЕ ПО МАЛКО РУСНАЦИ И УКРАИНЦИ, КОИТО КАТО НАС НЕ СА КОЛОНИЗИРАЛИ НИКОГО.

Коментирай

Красимир

преди 8 месеца

Това е положението бате Пешо ! На твоите години вече трябва да си го разбрал. Никой нищо няма да спре. Или както се изрази един съвременен специалист : Лош материал !!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.