ПАТОЛОГИЧЕН ТЕРОРИЗЪМ

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/patologichen-terorizam/113456 SvobodnoSlovo.eu
ПАТОЛОГИЧЕН ТЕРОРИЗЪМ

Скъпи братя и сестри българи!

Предвид потресаващите разкрития за присъдите, безпрецедентни по своя ужас и цинизъм, издавани над чуждестранни граждани, в това число и българи, от ултранационалистическия украински сайт с благовидното название "Миротворець", предлагам, в качеството си на българка, българска гражданка, български историк и писател, следните действия:

1. Целият списък от български граждани, осъдени на смърт от "Миротворець" да бъде публикуван. Всички имена. ВЕДНАГА.

2. Случаят "Миротворець" да бъде разгледан на най-високо държавно равнище, от всички български управленски институции и служби.

3. Присъдите над български граждани, издавани от "Миротворець", да бъдат разглеждани като военно-терористична заплаха срещу нашата страна - от страна на външна сила.

4. Да бъде осигурена специална охрана на българските граждани с издадени от "Миротворець" присъди.

5. В случай, че бъде извършено терористично действие срещу български гражданин, осъден от украинските ултранационалисти от "Миротворець", в същата минута 140-те хиляди украински "бежанци", които от година и половина са на луксозна издръжка от страна на българския данъкоплатец, да бъдат изгонени от България.

6. Да не се изпраща никаква военна и хуманитарна помощ за Украйна, докато казусът "Миротворець" не бъде разгледан от висшите държавни институции на България, от обществените организации и от творческите съюзи - представители на интелигенцията. Благодаря на СБЖ за незабавната реакция в подкрепа на осъдените на смърт български граждани.

7. Антибългарското ротационно  правителство на (не)коалицията Герб СДС ПП ДБ, което е знаело отлично за присъдите над български граждани и със своето мълчание и бездействие, се е солидаризирало с терористите, трябва веднага да подаде оставка. Всъщност то използва украинските терористи като юмрук, смазващ инакомислието и свободата на словото в България. Невъзможно е да се толерира на власт правителство, което се крепи на външни военни и паравоенни сили срещу собствените си граждани.

Братя и сестри, ние сме в собствената си държава, в която все още - и то не само формално - съществува свобода на словото. Немислимо е да търпим заплахи и присъди над българи в нашата изконна земя, само защото тези българи са упражнили гражданското си право да изразят честно своето мнение, да изкажат свободно и публично това, което мислят. 

Това е наше право, упражнявано в НАШАТА ДЪРЖАВА БЪЛГАРИЯ!

Нечуван скандал!

Нетърпим произвол в една свободна държава, член на ЕС!

Формално завладяна страна ли сме от Украйна? Превърнати ли сме вече в концлагер? 

Ще допуснем ли украинци, които просят от нас подслон и помощ, да  избиват невинни българи - в самата България?

Кой стои зад кошмара "Миротворець"?


Милена Върбанова

11 Коментара

Стоян Вичев

преди 9 месеца

Аз издавам Смъртна присъда на Зеленски и на всички останали еврейски боклуци, които управляват Украйна! Смърт и за Коломойски, който се крие в Израел и от там дърпа конците на наркомана!

Коментирай

Отлично !!!

преди 9 месеца

Абсолютно подкрепям !

Коментирай

moitoi

преди 9 месеца

Око за око Зъб за зъб!!!-Стара библейска-еврейска поговорка!!! Съгласен-УКРО-ЦИОНистите да му мислят и ...подкрепящите ги!!!

Коментирай

Христина

преди 9 месеца

Това е тест за Възраждане. Да видим какво ще направят в НС за защита на застрашените български граждани.

Коментирай

Христина

преди 9 месеца

Това е тест за Възраждане. Да видим какво ще направят в НС за защита на застрашените български граждани.

Коментирай

karon_m

преди 9 месеца

НАРОДЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! До кога ще спим!!!!!!!!!!!!!!!!

Коментирай

Абсолютно съгласна!

преди 9 месеца

Ясно и точно! Но тези, от които очакваме действия, са заети с “по-важни” задачи и няма да са прочели предложенията Ви, Върбанова. А да попитам: имаме ли вече бюджет? Нали мантрата: “задължително редовно правителство, щото иначе нЕма бюджет и животът свършва” беше причината за безподобната подмяна и безнравствената прегръдка на непоносимите взаимно ГЕРБ и ППДБ? А се занимават с глобални въпросчета.

Коментирай

Жоро

преди 9 месеца

Време е да бъде внесено предложение в европарламента за признаване на Украйна за държава подкрепяща тероризма.

Коментирай

Жоро

преди 9 месеца

Време е да бъде внесено предложение в европарламента за признаване на Украйна за държава подкрепяща тероризма.

Коментирай

ВЕНЦИ

преди 9 месеца

Предлагам да започнем с гумите... горките гумаджии нямат работа през лятото... да им създадем работа...

Коментирай

Мина

преди 9 месеца

Държавата България не е наша. Скандалът е терористичен и нечуван. Държавата ни не е собствена и търпим немислимото. Ние не сме в собствената си държава и търпим всичко. Скандалът е нечуван и терористичен. Произволът е заслужен за “държава” член на ФС. Благодаря на всички българи юнаци. За това, че когато ги провокирах да излязат на площада, получих най- прекрасните им пожелания. Ще ви ги спестя.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.